Издателство Клет България организира специално събитие, наречено Cambridge Day, което

...
Издателство Клет България организира специално събитие, наречено Cambridge Day, което
Коментари Харесай

Cambridge Day: Едни от най-големите професионалисти в преподаването на английски език в Европа споделят опит

Издателство Клет България провежда особено събитие, наречено Cambridge Day, което се организира за 15-та поредна година. Събитието сплотява преподаватели по британски език, които да обменят опит в онлайн семинар. В два поредни дни, през днешния ден и на 12 май, от 13:00 часа, в цифрови уъркшопи и лекции ще се споделя скъпо ноу-хау и практики на родните преподаватели по британски език. 

Разнородната стратегия включва както лектори от България, по този начин и от Cambridge University. Дан Винсънт, Матю Елман, Магдалена Димитрова и Андрей Рашковски са част от имената, които ще вземат присъединяване в семинарите на 11 и 12 май. Самите лекции ще срещнат експертите с разнообразни техники на преподаване, когато става дума за отдалечено осъществяване на часове, по какъв начин преподавателите да се оправят с по-трудни групи възпитаници и тънкости при преподаването на език онлайн. 

“Това събитие има дълбоки корени у нас и всяка година учители и експерти се събират на едно място, с цел да обменят опит, да научат за нови практики и похвати в преподаването. Вярвам, че дружно можем да ставаме все по-добри в това, което вършим, с цел да носим още повече достижения и самопризнание за страната ни и да оказваме помощ на децата да сбъдват фантазиите си ”, сподели Владимир Колев, шеф на Издателство Клет България. 

Събитието се организира всяка година от 2006-та година насам, като преди пандемичната конюнктура Cambride Day е събирал над 1000 преподаватели по британски език от страната на едно място в София, което го трансформира в най-голямото и значимо събитие за преподавателите по британски език у нас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР