Издателската група "Просвета" осигури за всички училища в страната достъп

...
Издателската група "Просвета" осигури за всички училища в страната достъп
Коментари Харесай

Учениците до 7 клас вече имат достъп до е-учебници

Издателската група "Просвета " обезпечи за всички учебни заведения в страната достъп до цифровите разновидности на печатните учебници по всички предмети, оповестиха от издателство.

Това, което ученикът единствено би трябвало да направи, е да влезе в уеб страницата на издателството на адреса - http://www.prosveta.bg/elektronni-varianti да избере стремежи учебник по стремежи предмет и да кликне върху бутона за прилагане. Не е нужна регистрация. Скоро линкове към електронно четимите учебници ще бъдат качени на специфична платформа в страницата на Министерството на образованието и науката, откъдето също ще може да се четат и употребяват.

Въвеждането на цифрови копия на учебниците е за олекотяване на ученическите раници, от една страна, а от друга, с цел да станат уроците по-интересни, разнородни и налични за децата.

Електронно четимите учебници имат изцяло идентично наличие с това на утвърждения печатен учебник и по този начин учениците могат умерено да оставят книжния вид в учебно заведение, а след това у дома да учат по електронния вид посредством своя смарт телефон, преносим компютър или таблет, разясняват от издателството.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР