Изданието се е обърнало към датския щаб на отбраната с

...
Изданието се е обърнало към датския щаб на отбраната с
Коментари Харесай

Датска медия: Руски кораби са минавали близо до Северен поток дни преди експлозиите

Изданието се е обърнало към датския щаб на защитата с молба да ревизира файловете, уточни немската медия t-online.de, която първа заяви новината.

Вестник " Информасион " означи, че е изискал достъп " до фотосите и видеозаписите на съветските кораби, направени от катера на датската брегова защита " П526 Нюмфен " на 22 септември 2022 година ". Изданието обаче не е получило позволение за достъп до файловете поради формалното следствие, което се води от управляващите по случая с детонациите.

Въпреки това вестникът е получил отговор във връзка със запитването си, че са " разпознати 112 фотоси и нито един видеозапис ", прибавя Българска телеграфна агенция.

В края на септември 2022 година бяха открити общо четири теча по газопроводите " Северен поток-1 " и " Северен поток-2 ", зародили вследствие на детонации покрай датския остров Борнхолм в Балтийско море.

Властите подозират, че това е било бойкот, само че към момента не е ясно кой е виновен за гърмежите. Германия, Швеция и Дания започнаха следствия по случая.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР