Изданието представя класация за дестинациите, които може да предложат най-изгодните

...
Изданието представя класация за дестинациите, които може да предложат най-изгодните
Коментари Харесай

The Miror с умопомрачителни думи за Слънчев бряг

Изданието показва ранглиста за дестинациите, които може да предложат най-изгодните и към момента слънчеви почивки за тези, които са пропуснали отпуската през август. Освен икономични обаче, този вид ваканции през септември и октомври дават опция за отбягване на огромните тълпи от летовници, което значи повече успокоение и по-качествено обслужване в известните курорти, прецизира Фокус.

Популярният курорт на българското черноморие Слънчев бряг е подложен на пето място в класацията на вестника, незабавно след водещи ваканционни дестинации като Коста Брава в Испания или Алгавре в Португалия.  През летния сезон Слънчев бряг е претъпкан с туристи, които търсят развлечение. След началото на септември обаче атмосферата в българския курорт се успокоява, което дава опция на посетителите да се насладят на шопинга, античното културно завещание и плажовете в региона, без да се постанова да се блъскат в тълпи от хора.

Изданието отбелязва като плюс за почиващите ниските цени в курорта, където след края на сезона цените падат сензитивно. Непосредствената непосредственост на Несебър и Стария град, който е включен в Списъка със международното културно завещание на ЮНЕСКО, в допълнение накланя везните в интерес на избора на Слънчев бряг за късна морска отмора.  The Miror включва Гърция в класацията с две от най-посещаваните й дестинации - островите Корфу и Родос, които заемат надлежно шесто и десето място. 

От редакцията акцентират, че през септември температурите в Корфу се намаляват леко, само че към момента са задоволително високи, с цел да могат туристите да се възползват оптимално от плажовете и превъзходната природа на острова.  Поставеният под номер 10 в класацията остров Родос е неповторима комбинация от атрактивни морски курорти и антично културно завещание, отбелязва английското издание.

Един от основните градове - Линдос, ситуиран в югоизточната част на острова, изобилства от заведения за хранене и кафенета, в които туристите да опитат обичайни гръцки ястия и питиета. Хърватия е показана в класацията с полуостров Истрия. От редакцията го разказват като отлично място за посещаване през тихия септември, когато огромните групи туристи са се прибрали вкъщи, като предлагат ваканцията там да стартира не по-рано от 17-то число на месеца.

Изданието хвали Умаг като един от наложителните градове за посещаване в Хърватия, който с изключение на кристално чиста морска вода предлага на туристите разходка до запазилите достоверния си образ градски крепостни стени, датиращи от X век. Градът може да се похвали със зашеметяващи плажове, категоризирани справедливо със " Син байрак ", а по протежението им са ситуирани едни от най-хубавите заведения за хранене за морска храна в страната.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР