Изданието Nikkei Asian Review до известна степен разшири съдържанието на

...
Изданието Nikkei Asian Review до известна степен разшири съдържанието на
Коментари Харесай

Intel възнамерява да получи поръчките на почти всички клиенти на Arm

Изданието Nikkei Asian Review до известна степен разшири наличието на материала, оповестен през вчерашния ден, в подтекста на отразяването на речта на основния изпълнителен шеф на Intel Патрик Гелсинджър по време на събитие в Тайван. Макар че главната част от изказванията му повтаряше към този момент казаното на конференцията за тримесечните доклади, той заяви нова информация за вероятностите за съдействие с клиентите на Arm.

Според думите на ръководителя на Intel компанията към този момент е подписала съглашение за дълготрайно съдействие с Arm, което допуска адаптиране на разработките на последната за нейния личен софтуерен развой до най-новия Intel 18A. Още занапред Arm, както означи Гелсингер, е доста удовлетворена от енергийната успеваемост на архитектурите, създадени за този развой.

Самата Intel има до 75% от своите договорни клиенти, които имат намерение да ѝ поверят производството на логичен съставни елементи, употребявайки най-съвременни софтуерни процеси, употребяват архитектурата на Arm. В бъдеще ръководителят на Intel би желал да види всички клиенти на Arm измежду личните клиенти на компанията в договорно отношение. В този смисъл взаимната работа с Arm открива необятен набор от благоприятни условия за Intel.

Вижда се, че Intel ще се опита да отнеме огромна част от клиентите на Samsung и TSMC, а за какво не по-късно да притегли Qualcomm и Apple. Възможно е това точно това да е методът Intel още веднъж да стартира да печели както преди.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР