Изданието на изложение АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА през 2019г. ще бъде най-голямото

...
Изданието на изложение АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА през 2019г. ще бъде най-голямото
Коментари Харесай

Строително завръщане с нови мащаби от 6 до 9 март в Интер Експо Център

Изданието на ревю АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА през 2019г. ще бъде най-голямото от 2008г.насам
Началото на годината е време за оценки, равносметки и отчитане на трендовете, които пазарът ще следва през идващите 12 месеца. С развиването на новата си идея явно 2019 година ще бъде годината на ренесанса за най-голямото бизнес събитие за бранша на строителството в България - АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА.
Най-мащабното след 2008 година издание на строителния конгрес на България ще се организира от 6 до 9 март 2019 година в Интер Експо Център. Бизнес събитието ще разгърне потенциала си в три изложбени зали, а участниците ще разположат щандовете си върху повърхност от над 8500 кв.м. Показателен за вероятностите пред АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА е фактът, че още в края на 2018 година 70% от потенциала е бил ангажиран от български и задгранични участници, измежду които интернационалните компании от Германия, Италия, Турция, Румъния, Полша, Китай и други
Организаторите допълват: „ През своята 19-годишна история ревюто мина през интервали на извънреден напредък и през такива на застоялост. След рецесията АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА отбелязва осезателен напредък. За първи път през актуалното десетилетие форумът доближава сходни мащаби “.

„ Дяволът е в детайлите “; прецизното сегментиране
Сред главните детайли във формулата на триумфа в идното издание фирмите показват детайла „ точно сегментиране “, което уредниците са заложили в своята идея. Чрез този метод ще бъдат основани обособени тематични зони, в които съгласно бранша на своята активност ще бъдат обединени българските и интернационалните участници. Това без подозрение ще сътвори условия за още по-добра бизнес връзка и облекчение на посетителите.
Във фокуса си форумът за енергийно-ефективно, екологично и функционално строителство, слага капацитета на актуалното строително съоръжение и планиране, технологии и инструментариум, довършителните действия, интериорните материали и технологии, модерното отвесно обмисляне и ландшафт и индустриалното строителство. Сред акцентите ще бъде и софтуерът, BIM, виртуалната действителност и действителното приложение на 3D-принтирането в границите на строителния бранш. И защото високите технологии са на всички места, те намират и все по-масово приложение в офисното, жилищното, ваканционното и индустриалното строителство.
Партньорите – в основата на триумфа
За позитивните трендове уредниците регистрират дейната активност на авторитетните браншови организации, с които си партнират. С желанието на АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА да бъде показан целият капацитет на актуалното строителство, през последната година те са съсредоточили напъните си върху надграждането на дългогодишните бизнес партньорства и създаване на нови.
Във форума с цялостния си потенциал се включват браншовите организации – Камарата на архитектите в България (КАБ), Камарата на строителите в България (КСБ), Камарата на инженерите в капиталовото планиране (КИИП), Българска асоциация за изолации в строителството (БАИС), Сдружение „ Български порти, прозорци и фасади, Български съвет за стабилно развиване, Асоциация на професионалните озеленители в България, просветителни институции.

„ Съпътстващите събития са оня детайл, който построява едно ревю като пълностоен професионален конгрес “, разясняват уредниците. След съсредоточаване на напъните в тази посока и в тясно съдействие с участниците и браншовите организации, АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА дава обещание, че ще се трансформира както в иновационен хъб за строителството от 6 до 9 март, по този начин и в пресечна точка за полемики. Това ще се случи посредством подготвяния новаторски конгрес, отдаден на високите технологии в строителството, професионалните конференции, семинари и кръгли маси, както и демонстрации на новаторски материали, подходи и трендове.
Като огромна спомагателна опция за бизнеса експертите означават паралелното осъществяване на АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА със SECURITY EXPO и WATER TECH EXPO - ориентирани надлежно към бранша на сигурността и индустриалното ръководство на водите.
Създавайки към този момент близо две десетилетия оптимални условия за строителството, бизнес събитието на България за бранша ще разкрие своя капацитет от 6 до 9 март в Интер Експо Център. Всяка компания може да съобщи своето присъединяване на buildingweek.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР