Изданието Black Edition подобрява значително базовия продуктMedia Player Classic –

...
Изданието Black Edition подобрява значително базовия продуктMedia Player Classic –
Коментари Харесай

Media Player Classic – лек, стабилен и функционален

Изданието Black Edition усъвършенства доста базовия артикул

Media Player Classic – Black Edition е по-добър във всички аспекти от истинската версия на плейъра, включително интерфейса

Мултимедийният плейър Media Player Classic се развива като план с отворен код, който поддържа голям брой формати и обезпечава безпроблемно гледане на видео и слушане на музика.

Солиден и благонадежден, с извънредно необятна поддръжка на видео формати, лек и с характерности, които го вършат прелъстителен както за начинаещи, по този начин и за опитни консуматори, Media Player Classic безспорно е един от най-популярните и мечтани плейъри.

Благодарение на отворения код, през годините се развиха две нови разклонения на плейъра, които усъвършенстват истинското издание, добавяйки доста потребни характерности. Това са Media Player Classic – Home Cinema (MPC-HC) и Media Player Classic – Black Edition (MPC-BE).

Обновената неотдавна версия на MPC-BE включва многомониторна поддръжка, улеснява възпроизвежданено и записа от TВ тунер, предлага също поддръжка на EVR/EVR CP (Enhanced Video Renderer) режимите в Windows 8 и на съвсем всички видове надписи. 

В съпоставяне с Media Player Classic – Home Cinema, изданието Black Edition може да отваря CUE файлове и поддържа VSFilters. Направени са и някои дребни промени в метода, по който плейърът ръководи AC3 пакети, а също така е налична опция за пренасяне на надписи по време на плейбек.

В умозаключение, Media Player Classic – Black Edition е по-добър във всички аспекти от истинската версия на плейъра – освен като функциналност, само че и във връзка с интерфейса и потреблението на систематични запаси. Това е един от най-хубавите медийни плейъри за компютри, освен това с отворен код и безвъзмезден.

Даунлоуд: Media Player Classic – Black Edition
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР