Изданието Ausdroid съобщи, че ръководителите на мобилното направление на Huawei

...
Изданието Ausdroid съобщи, че ръководителите на мобилното направление на Huawei
Коментари Харесай

Huawei подготвя много приятна изненада за всички свои потребители

Изданието Ausdroid заяви, че ръководителите на мобилното направление на Huawei са разискали и приели нова тактика по отношение на фирмените смарт телефони на компанията.
Според тази информация, всички притежатели на смарт телефони на Huawei могат да чакат съществени промени. Още от това лято, фирмените смарт телефони на Huawei ще стартират да се обновяват няколко пъти в годината по авансово квалифициран график.

Ръководството на компанията добре схваща, че марката не отделя задоволително внимание на софтуера в своите телефони. А това прекомерно отрицателно се отразяван на техните продажби.

Новата тактика планува обновяванията на фърмуера на смарт телефоните на Huawei да става на всеки два месеца . По-точно, допустимо е ъпдейтите на идват по-често, само че не и по-рядко. По този метод всички консуматори на Huawei за една година ще получават най-малко 6 обновявания.



Тази тактика на Huawei сигурно ще окаже голямо въздействие на продажбите и на репутацията на китайския производител.

В рамките на новата политика на обновяванията, напълно скоро в смарт телефоните Huawei P10, P20, P20 Pro, Mate 9, Mate 10, Mate 10 Pro, Nova 3e, Nova 2 lite и Nova 2i ще се появи поддръжката на софтуерния лицев скенер Face Unlock.

В най-близко бъдеще притежателите на тези и още доста други смарт телефони на Huawei ще получат редица нови функционалности. При това, не два пъти в годината, както бе до момента, а устойчиво на всеки два месеца.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР