Изчистването на черния дроб в домашни условия включва преди всичко

...
Изчистването на черния дроб в домашни условия включва преди всичко
Коментари Харесай

Как да пречистим черния дроб - съвети и рецепти!

Изчистването на черния дроб в домашни условия включва на първо място премахване на токсините от него и унищожаване на тапите в жлъчния мехур. Но никога не би трябвало да стартирате процедура за изчистване на черния дроб без медицински обзор, изключително когато става въпрос за холеретични медикаменти.

Много постоянно дисфункция на жлъчния мехур поражда заради обстоятелството, че каналите му са блокирани от камъни. Дори и дребен камък може да аргументи съществени проблеми. Ето за какво, преди изчистване на черния дроб, е належащо ултразвуково сканиране, с цел да се изключи изцяло съществуването на камъни и възпалителни процеси в самия черен дроб.

В допълнение към жлъчнокаменната болест, процедурата за изчистване не може да се прави при съществуване на:

- захарен диабет;

- инфекциозни заболявания;

- всевъзможни нарушавания на стомашно-чревния тракт;

- обостряне на хронични заболявания;

- интервал на бременност и кърмене;

- лямблиоза;

- нервно свръхвъзбуждане.

Как да почистите черния дроб вкъщи бързо и дейно?

В нашето тяло черният дроб работи като филтър, т.е. обезврежда токсините, алергените, продуктите на раздробяване и други нездравословни субстанции. Ако черният дроб е претрупан, той не може да действа обикновено, което неотложно се отразява на благосъстоянието на човек и води до нарушение на работата на други органи и системи (кръвоносни, пикочни, храносмилателни).

Традиционните способи за почистване включват два съществени източника:

1. Почистване с билки. Най-полезните растения, които най -ефективно отстраняват насъбраните отрови от черния дроб, са:
 Това са враговете на черния дроб. Избягвайте ги! Това са враговете на черния дроб. Избягвайте ги!
Някои от храните, които похапваме в всекидневието, крият съществени опасности за здравето. Колкото по-рано научите за тях, толкоз по-успешно...

- Жълт кантарион;

- Глухарче;

- Невен;

- Безсмъртниче;

- Лайка;
 Този значим признак издава проблем с черния дроб Този значим признак издава проблем с черния дроб
Всеки човек има собствен личен темп на живот и привички. И в случай че за някои сънят денем е нещо обикновено, то за други непреодолимото мечтан...

2. Можете да употребявате и остарели, потвърдени предписания за разчистване на органа:

А) Отвара от жълт кантарион Бульонът се подготвя в размер на 15 грама сухи растителни първични материали на чаша вода. Вари се на слаб огън в продължение на пет минути, прецежда се и се приема по три супени лъжици от отварата три пъти дневно преди хранене в продължение на три месеца.

Б) Отвара и корен от глухарче. Отвара от корени на глухарче се подготвя елементарно - за 25 грама от растението се изисква чаша вода. Бульонът би трябвало да се вари на слаб огън за 15-20 минути, след което би трябвало да се влива под затворен похлупак за 30 минути. Трябва да приемате бульона за няколко месеца, 4 пъти дневно преди хранене, в половин чаша.

В) Отвара от лайка. 2 елементи лайка, 1 част живовляк, 1 част брезови пъпки, 1 част безсмъртниче. Количеството вода би трябвало да бъде два пъти по-голямо от получения общ размер растителни материали. Бульонът се подготвя посредством постепенно шупване на водна баня в продължение на 20 минути, след което се влива, до момента в който се охлади изцяло. Трябва да приемате супена лъжица, 4-5 пъти дневно, преди хранене, в продължение на 3 месеца.

Този материал има осведомителен темперамент и НЕ Е ПРЕПОРЪКА за лекуване! Консултирайте се с доктор преди да прилагате каквито и да е билки!

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР