ИЗЧЕЗВАЙТЕ! И да не си забравите машинките и флашките, с

...
ИЗЧЕЗВАЙТЕ! И да не си забравите машинките и флашките, с
Коментари Харесай

Страхил Ангелов: ИЗЧЕЗВАЙТЕ! И да не си забравите машинките и флашките, с които ни мамите вече трета година

„ ИЗЧЕЗВАЙТЕ! И да не си забравите машинките и флашките, с които ни мамите към този момент трета година. Кирил Петков – Кретена през днешния ден в Президентството разгласи, че повече нямало да има джуджета и елфи! Ей, Кириле по какъв начин няма да има бе? Това до теб какво е? “ Това написа във фейсбук Страхил Ангелов.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Кирил Петков – Кретена през днешния ден в Президентството разгласи, че повече нямало да има джуджета и елфи!
Ей, Кириле по какъв начин няма да има бе? Това до теб какво е? Ама нали ти ги водиш – всички тези горски същества са край теб и оня презрян двуличник и клеветник Христо Шехерезадата. Нямало джуджета и елфи…. айде де! Как да няма – цялостно е!

И за какво по този начин прецакахте оня човек Мертен – пратеника на големиият бял водач? Бива ли по този начин като андрешковци да го лъжете през целия ден и най-после го оставихте в блатото…..
Хайде Кирчо в този момент си събирай всичките горски духове, оня социопат Васил Ухото, Лена от парапета и останалите версии и ИЗЧЕЗВАЙТЕ! И да не си забравите машинките и флашките, с които ни мамите към този момент трета година!

И в случай че питаш мен стой да се репчиш, тъй като оня Боби, ортака на Пепи Еврото, може да ти направи такава „ правосъдна промяна “, че свят да ти се извие. После правилно би трябвало да те освидетелстват, с цел да избегнеш кауша.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР