Изчезнал е сибирски лекар, който е лекувал критика на Кремъл

...
Изчезнал е сибирски лекар, който е лекувал критика на Кремъл
Коментари Харесай

Изчезна руски лекар, лекувал Навални

Изчезнал е сибирски доктор, който е лекувал рецензия на Кремъл Алексей Навални, след като той колабира по време на полет в Русия, заяви съветската полиция, представена от Ройтерс.

Полицията в Омска област, на към 2200 км източно от Москва, съобщи, че лекарят Александър Мураховски в петък е напуснал ловна база с високопроходим автомобил и от този момент не е виждан.

Оттам допълват, че в издирването му вземат участие службите за незабавна помощ, дронове и доброволци. Мураховски беше основният доктор на болничното заведение в Омск в сибирския град Омск, която лекуваше Навални, най-изявения критик на президента Владимир Путин. Мураховски след това беше нараснал в регионален здравен министър.

След напрегнати договаряния с властите Навални беше превозен със аероплан до Германия за по-нататъшно лекуване. Лабораторни проучвания в три европейски страни, доказани от интернационалния контролен орган по въпросите на химическите оръжия, откриха, че Навални е бил токсичен със руското нервнопаралитично вещество Новичок.

Кремъл неведнъж отхвърли всевъзможни догатки, че съветските управляващи са се пробвали да убият Навални. Той беше вкаран в пандиза през февруари, само че декларира, че обвиняванията против него са скалъпени.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР