Изчакайте 13-и април, когато навърша 70, каза първата дама на

...
Изчакайте 13-и април, когато навърша 70, каза първата дама на
Коментари Харесай

Брижит Макрон навършва 70 години и отказва да говори за това

" Изчакайте 13-и април, когато навърша 70 ", сподели първата дама на Франция Брижит Макрон в свое скорошно изявление, визирайки многочислените материали, които знае, че ще излязат във връзка рождения ѝ ден.

Е, този ден е тук, само че тя към момента не е подготвена да приказва за възрастта, която навършва.

" Няма да прочета нищо в този ден ", зарича се с смут първата дама на Франция. 

Брижит, която има три деца от предходна своя връзка, от десетилетия си напомня 25-годишната разлика във възрастта сред нея и брачна половинка ѝ, настоящия президент на Франция - Еманюел Макрон, с който се срещат за първи път, когато той е възпитаник, а тя - учителка в частно учебно заведение в североизточната част на страната.

В очите на пресата любовта им е сензация, още откогато френският държавен глава се появи в публичното пространство - първо като министър, а по-късно и като претендент за президент през 2016 година.

Въпреки че от този момент насам техните близки връзки завоюваха даже и скептиците, интересът към двойката, която не съблюдава нормите, все по този начин не стихва.

" Никога не съм парадирала с нашата връзка: тя съществува и не можеш да я обясниш ", споделя госпожа Макрон, вниманието към която е все по този начин огромно, както и първоначално.

Вчера вечерта Брижит се завърна от двудневно държавно посещаване в Нидерландия дружно със брачна половинка си, по време на което участва на държавен прием, проведен от холандския крал, написа France24.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР