Избягалият преди повече от три години в Дубай бивш хазартен

...
Избягалият преди повече от три години в Дубай бивш хазартен
Коментари Харесай

Васил Божков-Черепа обяви, че се прибира днес в България

Избягалият преди повече от три години в Дубай някогашен хазартен необут Васил Божков се прибира в България. Това заяви самият той в профила си във Facebook.
 
" Днес се прибирам. След всички спънки, които Гешевата прокуратура и другите принадлежности ми сътвориха. Ще кацна в София към 15:30 ", написа той в обявата си, като към нея има прикачена фотография на Божков в аероплан.
 
От Софийска градска прокуратура (СГП) оповестиха, че в случай че в реалност се върне в България, " Гранична полиция " би следвало да го задържи, за период до 72 часа.
 
" След установяването на лицето, органите на Министерство на вътрешните работи следва да го предадат на представители на досъдебното произвеждане, а точно - следователи, които да му предявят постановления в качеството му на обвинен по три броя наказателни каузи. Лицето следва да бъде разпитано в качеството му на обвинен, като по-късно наблюдаващите прокурори ще преценяват дали да внесат искане за налагане на мярка за неотклонение " задържане под стража ", която следва да се дефинира от съда ", прецизират от СГП.
 
По-късно денем вътрешният министър Калин Стоянов разгласи, че Божков ще бъде арестуван при идването си.
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР