Избухна пореден скандал! Кирил Петков - Киро Канадеца, и Сие

...
Избухна пореден скандал! Кирил Петков - Киро Канадеца, и Сие
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Киро Канадеца и Сие тероризират граждани с телефонна агитация - номерата им взети от съдружника им от “Еконт”

Избухна следващ скандал! Кирил Петков - Киро Канадеца, и Сие тероризират жители с телефонна пропаганда. Номерата на жертвите са взети от съдружника им от “Еконт” Николай Събев.

" Президентският план " Кирчо и Асен " ви пожелава положително утро по американски, написа през Вайбър махленски в благосклонност към добилите известност като Макс и Мориц някогашни министри от служебния кабинет на Румен Радев.

Ето и цялостния текст на пропагандния материал, популяризиран през платформата в достоверния му тип с всички правописни неточности:

" Добро утро, от Централата на Продължаваме промяната подадоха вашия контакт като наш съидейник. Бих се радвал да се срещнем. Приятен ден, Ивайло Шотев - лидер на листатата в Пазарджик "
свързани новини57096на 22.10.2021
Кирил Петков излезе към този момент в общественото пространство с пояснения за “данни, получени от господин Събев, притежател на ЕКОНТ”, на който компанията за пробиотици на българския канадец е била клиент.

Кирил Петков: сподели още “Водачите на листите ги познаваме персонално. Това, което сме видели, в общите ни истории, те са се потвърдили по някакъв метод, че са честни.

Ето да вземем за пример с господин Събев, притежателят на ЕКОНТ, този човек още като бях министър пристигна да ми помогне с хрумвания, с данни, които единствено той има от неговия си бизнес, с цел да напреднем в България.

Моят бизнес употребява неговите услуги, знаете, когато бях с „ Провиотик “, това е един от нашите сътрудници, с които извършвахме доставките си.

В министерство на стопанската система ми сподели нещо, което единствено той можеше да покаже: тъй като към 30% от всички пакети, които се изпращат, минават през неговата компания, той вижда икономическата интензивност на база на колета.

Той ми сподели данни, по област, по градове къде се случва икономическата интензивност и той може да го следи това от седмица на седмица.

Другото, от което аз бях доста удивен, той сподели: “Аз имам визия за транспортната карта на България… Ако с Асен имам опцията да предложим държавно управление, господин Събев ще бъде транспортният министър.”

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР