Избраният за президент на САЩ Джо вярва, че обвиненията срещу

...
Избраният за президент на САЩ Джо вярва, че обвиненията срещу
Коментари Харесай

Джо Байдън: Атакуват мен чрез обвинения срещу сина ми

Избраният за президент на Съединени американски щати Джо има вяра, че обвиняванията против сина му се повдигат по политически аргументи , а демократът не ги счита за мотив за безпокойствие, оповестява БГНЕС. Той съобщи това, в изявление за телевизия CBS. " Ние доста имаме вяра на сина си. Никакви обвинявания против него не ме тормозят. Това се прави, с цел да нападат мен. Мисля, че е много „ мръсна игра ", сподели Байдън.
Хънтър Байдън съобщи на 9-ти декември, че федералната прокуратура в американския щат Делауер проверява данъчните му отчисления. Според вестник " Политико " производството не се лимитира единствено до данъчни въпроси. Както отбелязва източникът на изданието, предходната година правоохранителните органи на Делауеър и Вашингтон започнаха да ревизират задграничните връзки на Хънтър Байдън и да обясняват вероятното му присъединяване в пране на пари .
 Проверяват активността на Байдън-младши в Украйна Проверяват активността на Байдън-младши в Украйна
Министерството на правораздаването на Съединени американски щати изиска информация за активността на Хънтър Байдън – наследник на евентуалния предстоящ президент на Съединени американски щати Д...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР