Избраният за най-добър футболист за 2021-ва година Кирил Десподов несъмнено

...
Избраният за най-добър футболист за 2021-ва година Кирил Десподов несъмнено
Коментари Харесай

Има конкретна оферта за Десподов, но не откъдето се надява

Избраният за най-хубав футболист за 2021-ва година Кирил Десподов безспорно е един от българските играчи, които провокират най-сериозен интерес за задграничните клубове. пък би бил податлив да се раздели със звездата си, в случай че получи задоволително сериозна оферта.
Самият Десподов би желал трансфер в чужбина, само че се надява на подобен в някое от най-силните европейски шампионати, където би получил повече внимание от грандовете. Оказва се, че към този момент има оферта за българина, само че тя не е тъкмо това, на което се надява.
Специализираният в Турция портал за прехвърляния Nexus Sport осведоми, че Истанбул Башакшехир е направил публична оферта за Кирил Десподов към неговия клуб Лудогорец. Турският отбор продаде в Трабзонспор Един Вишча и макар че притегли един флангови състезател (Сердар Гюрлер от Коняспор), търси още такива.

Към момента Истанбул Башакшехир е на седмата позиция във краткотрайното класиране. Отборът има 34 точки от 21 срещи и се намира на 1 пункт от топ 4 и местата в Европа, а даже е с дуел по-малко от тима на четвъртото място - Аланияспор. С мач по-малко е и от всеки тим пред него, а изключение прави единствено вторият Коняспор.
Кирил Десподов все още е в Турция, където се готви с Лудогорец. Той се регистрира с две асистенции за равенството на " орлите " в другарската среща против Волфсбергер (3:3). След мача обаче .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР