Избраният нов административен ръководител – председател на Районен съд –

...
Избраният нов административен ръководител – председател на Районен съд –
Коментари Харесай

Новият председател на Районен съд – Бургас встъпи в длъжност

Избраният нов административен началник – ръководител на Районен съд – Бургас, арбитър Асен Радев, встъпи в служба. Новият ръководител бе определен с единомислещата поддръжка на съдиите и правосъдните чиновници в институцията, както и от Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет.

Асен Радев изрази своята подготвеност за цялостна поддръжка към работата на сътрудниците си. Той е безапелационен, че ще държи на равнопоставеността на съдиите във връзка с дежурствата и идентичната им натовареност с каузи. Асен Радев сподели: „ Считам, че персоналният образец е този, който стимулира останалите. Напрежение в екипа на Районен съд – Бургас няма. “
На чуването пред Съдийската гилдия на Висш съдебен съвет на 14.12.2018 година, висшите магистрати адмирираха решителността на претендента да преодолява проблемите на съда. Съдия Радев бе избран като „ верен човек, който показва скорост, логичност и хладнокръвие, значими за един началник “ и „ мислещ човек, който има ясна визия за ролята на административния началник “.

Асен Радев е приключил „ Право “ в Бургаски свободен университет. От 2009 година е младши арбитър в Окръжен съд – Бургас, три години по-късно става арбитър в институцията, която към този момент ще управлява. Има близо 13 години юридически стаж, 10 от които в правосъдната система. С решение на Висш съдебен съвет от 2016 година, е нараснал в сан „ арбитър в Окръжен съд “. Година по-късно, за няколкомесечен интервал извършва функционалностите административен началник – ръководител на Районен съд – Средец.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР