Избраният начин за оформяне на сметките за парно е една

...
Избраният начин за оформяне на сметките за парно е една
Коментари Харесай

Високите сметки за парно са заради начина на формирането им. Има тенденции за повишаване на цените |

Избраният метод за оформяне на сметките за парно е една от аргументите за по-високите цени. Начинът е на принцип на планирани резултати, на измерени стойности и на метод за систематизиране. Това съобщи Антон Иванов от Българския енергиен и минен конгрес пред Българска национална телевизия. 

" Цените по-скоро ще се покачват и то не толкоз поради цените на природния газ, който към този момент се движи в едни предстоящи граници, а за това, че се покачват други ценови фактори, които оказват въздействие на цените, само че това би трябвало да е в границите на инфлацията, т. е. на един естествен тренд на покачване ", разяснява той.

Иванов добави, че правилото за оформяне на сметките на годишна база продължи прекомерно дълго и по тази причина буди неодобрение измежду клиентите.

" Значителна част от ценовите параметри сдруженията към този момент дефинират на месечна база, би трябвало и сметките на битовите консуматори да могат да се дефинират на месечна база ", разяснява той.

Той счита, че някои хора са се оказали с по-високи сметки, само че най-после на годината с изравняването би трябвало те да се урегулират.

КЕВР е обърна внимание на топлофикациите за оформянето на фактурите и ги прикани да споделят по-разбираемо с клиентите си. " Това обаче не значи цените в сметките да не се платят ", акцентира Иванов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР