Избраните за президент и вицепрезидент на САЩ, Джо БайдънДжо Байдън

...
Избраните за президент и вицепрезидент на САЩ, Джо БайдънДжо Байдън
Коментари Харесай

Байдън и Харис отбелязаха Деня на Мартин Лутър Кинг

Избраните за президент и вицепрезидент на Съединени американски щати, Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в и Камала Харис, се включиха в планове, свързани с Деня на Мартин Лутър Кинг - в миг, когато цялостната с бойци и изплашена столица Вашингтон се приготвя за встъпването им в служба, което ще протече при засилени ограничения за сигурност, съобщи Асошиейтед прес.

Байдън и брачната половинка му Джил се причислиха към донорите на паркинг на кухнята за небогати във Филаделфия на "Филабънданс " - организация, раздаваща храна на нуждаещи се, и помогнаха да се изпълнят 150 кутии с пресни плодове и трайни артикули.

There’s no more fitting way to honor the legacy of Dr. Martin Luther King, Jr. than service. Thank you to for letting us stop by and for the work you do every day to end hunger.
— Joe Biden (@JoeBiden)
Докато Байдън и Харис си взеха отмора от подготовката си за инавгурацията на следващия ден, с цел да почетат убития герой за цивилен права, оттеглящият се президент Доналд Тръмп остана отвън фокуса на публичното внимание в Белия дом за шести следващ ден.

Предишни години Тръмп отбелязваше датата с необявени визити на мемориала на Мартин Лутър Кинг, само че сходна аудиенция тази година не се чака, още повече поради това, че американската столица е опасана с пътни блокади и заграждения, отбелязва АП.

Ораторите на тазгодишните празнувания на Мартин Лутър Кинг в родния му град Атланта, щата Джорджия, приканиха за отменяне на насилието, след една турбулентна година на смъртоносна пандемия, митинги против систематичния расизъм в Съединени американски щати и разделящи избори, чиято кулминационна точка бе щурмът на Капитолия, съобщи Българска телеграфна агенция.

"Това отбелязване на Деня на (Мартин Лутър) Кинг идва освен идва във време на огромна заплаха и физическо принуждение, то идва и по време на вербално принуждение - какво споделяме и по какъв начин го споделяме ", съобщи свещеник Бърнис Кинг, щерка на убития правозащитник, и добави: "Това почтено казано е излязло от надзор и се нараняваме доста един различен. "

Бърнис Кинг сподели, че жертвите на пандемията, продължаващото отвращение от убийствата на невъоръжени чернокожи и окървавеният взлом на Капитолия от последователи на Тръмп акцентират незабавната нужда от реализиране на това, което татко й е наричал "любима общественост " - свят, в който споровете се вземат решение без принуждение, а състраданието диктува политиката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР