Избрани длъжностни лица от двете страни на пътеката, религиозни лидери,

...
Избрани длъжностни лица от двете страни на пътеката, религиозни лидери,
Коментари Харесай

Байдън ще смекчи присъдите за 11 ненасилствени престъпници с наркотици

„ Избрани длъжностни лица от двете страни на пътеката, религиозни водачи, бранители на гражданските права и водачи на правоприлагащите органи са съгласни, че нашата система за наказателно правораздаване може и би трябвало да отразява това ядро полезност, която прави нашите общности по-безопасни и по-силни “, добави той. „ Ето за какво през днешния ден разгласявам спомагателни стъпки, които подхваща, с цел да трансформира обещанието за равно правораздаване в действителност. “

Президентът сподели, че в случай че нарушителите, получаващи смекчаващи се присъди, бяха изправени пред правораздаването през днешния ден, „ всички щяха да имат право да получат доста по-ниски присъди ”.

Г-н Байдън, отбелязвайки, че преди този момент е издал опрощение на предходни федерални и DC „ закононарушения за нормално владеене на марихуана “, сподели, че ще издаде „ Прокламация, която ще опрости спомагателни закононарушения за нормално владеене и приложимост на марихуана според федералния закон и закона на окръг Колумбия “.

„ Криминалните досиета за приложимост и владеене...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР