Избраната със скандално ниска избирателна активност кметица на “Красно село

...
Избраната със скандално ниска избирателна активност кметица на “Красно село
Коментари Харесай

Разруха! Граждани на крак: Новата кметица на “Красно село” Цвета Николаева е по-зле и от старата. Колко пари прибра адвокатката от “Коледния базар”?

Избраната със скандално ниска изборна интензивност кметица на “Красно село ” Цвета Николаева е на път да възроди мрачните времена от ръководството на предшественичката си Русина Станиславова, оплакаха се наши читатели. Жителите на региона таман си бяха поели глътка въздух при “служебния кмет ” арх. Румен Русев и в този момент още веднъж ги заплашва безвремие, съсипия и оскъдност, тъй като госпожа Николаева се е заканила да замрази проектите за реорганизация на игрища, спортни площадки и нови детски градини.

 

Насред потъналия в тиня, съборени дървета и скъсани жици регион, юрист Николаева е издигнала неуместен битак, наименуван за съзвучие “Коледен базар ”. Там посред Рождественския пост цвърчат смрадливи кебапчета и се носи смрад на карантия. Освен, че курдисаните на най-неподходящи места будки и кебапчийници харчат общински ток бадева, злите езици приказват, че кметицата, в тандем с мазни корупционери от “Пазари-юг ” са смъквали по три кожи за сергия и по този начин същинските производители са лишени от достъп поради безверен наем. На тяхно място цъфнали дежурните прекупвачи, които пълнят гушите на всяка власт. За позор на управата в “Красно село ”, от щанд е била лишена трудова кооперация на инвалиди и хора в неравностойно състояние, които са се надявали да продадат ръчно направените от тях детски дрешки с цел да вържат двата края в дългата и студена зима. За сметка на това чиновници на общината под сурдинка описват, че Николаева изписвала възнаграждения от по 5 бона на калпак на “рекламни лица ” от калибъра на Камелия Воче да се завъртят ухилени около провесените гащи и ръкавици, и да се снимат за платени с парите на хората публикации в продажни медии.

 

Безбожната вакханалия се вихри на фона на потъналия в нечистотия регион. Родители не стопират да се оплакват, че 20 дни след смешния еднодневен снеговалеж няма кой да реалокира падналите в детските градини дървета. Малчуганите и техните майки са принудени да ги прескачат, а възрастни хора не смогват да отидат до супермаркета.

 

За безобразието алармираха консуматори във фейсбук: “Бих желал да помоля за подпомагане по отношение на паднали огромни клони в двора на 67 ДГ Чучулига, намираща се на бул. Братя Бъкстон 16. Клоните стоят там съвсем 2 седмици затрупали детските площадки, заради което децата не се извеждат да играят на тях и стоят " затворени " в постройката. Доколкото разбрах има подаден сигнал от управлението на градината към общината, само че досега няма реакция от тяхна страна. Благодаря авансово за съдействието ”, пиши ядосан татко.

 

Негови събратя по орис пък го поучават да се радва, че за детето му въпреки всичко има място в детската градина, тъй като на хиляди други може да им се размине поради слуховете, че номинираната от Борис Бонев кметица се готви да спре градежа на нови детски градини.

 

Припомняме, че в интервала април-октомври започва подготовката на десетки публични поръчки за създаване на ясли и градини върху общински терени. Откакто любителката на неуместни за едрата й снага къси рокли и поли встъпи в служба, част от тях са стопирани по незнайни аргументи. Младите фамилии в региона са обезпокоени, че плановете за детски заведения на ул.,,Ген. Стефан Тошев “ в жк,,Борово “ и на ул. “Леринска чука ” ще отидат в небитието. Поне такива клюки се носели в новата администрация на региона, а по остаряла традиция в София всеки слух най-после излиза истина, споделят източниците ни.

 

Какви още безобразия е замислила Цвета Николаева и по каква скица са раздавани павилионите на коледния базар, очаквайте в идващ репортаж по тематиката.

Автор: crimesbg.com

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР