Избрана група членове на факултета на Йейл се обединяват и

...
Избрана група членове на факултета на Йейл се обединяват и
Коментари Харесай

Група преподаватели на Йейл призовава университета да се върне към мисията си, да държи образованието отделно от активизма

Избрана група членове на факултета на Йейл се сплотяват и предизвикват други да се причислят към тях в задача за покровителство за свободно изложение посредством „ наново посвещаване “ на институцията Ivy League на нейната „ фундаментална задача “.

Инициативата „ Факултет за Йейл “, съгласно нейната уеб страница, се състои от преподаватели от целия университет, които споделят общата цел за възобновяване на задачата на Йейл да „ съхранява, създава и предава познания “.

„ Преподавателите на Йейл са пазители на система от полезности, която е подложена на предизвикателство от няколко страни. Препотвърждаването на централната задача на Йейл е ключът към схващането на естеството и мащаба на това предизвикателство и към разбирането за какво са нужни значими промени в акцента и посоката, с цел да го посрещнем “, се споделя в уеб страницата.

Логото на Yale Bulldogs по време на първото полувреме на колежанския баскетболен мач сред Seton Hall Pirates и Yale Bulldogs...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР