Избран съм от пловдивчани, не назначаван, за да ми се

...
Избран съм от пловдивчани, не назначаван, за да ми се
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив се прави на интересен: Избран съм от пловдивчани, не съм назначаван, че да ми се иска оставката

" Избран съм от пловдивчани, не назначаван, с цел да ми се желае оставка. Това искане ми идва като гръм от ясно небе. Ще обмисля в идващите дни какво да направя ", това показва кметът на Пловдив Здравко Димитров в публикувана позиция. Изказването му идва в отговор на думите на водача ГЕРБ  Бойко Борисов, който по-рано през днешния ден му изиска оставката.
 
" Дебатът за Пловдив би трябвало да се води с жителите и в Общинския съвет, а не на партийни сбирки. Не съм забърквал бакии. От самото начало на мандата започнахме с доста значими и сложни планове като водния цикъл, обектите по Оперативна програма " Региони в напредък ", пробива под гарата и бъдещето на бетонния мост, които бяха съдбовно забавени от предшественика ми и вкарани в риск ", добави Димитров.
 
" Управлявам отговорно с всички сили и умения - мои и на екипа ми. Казусът със стадионите на " Ботев " и " Локомотив " не е мой или на Пламен Райчев. Всички искахме двата стадиона да се построят и всички бяхме наясно, че обезпечените в началото пари няма да стигнат. Някои хора обаче очевидно употребяват казуса с политически цели. Същото се случва и в дебата за Панаира. Аз имам проект по какъв начин да спася Панаира за Пловдив и то с дипломация, а не с войни ", сподели още кметът на Пловдив.
 
" Имаме доста значима работа за извършване, виждате на какъв брой фронта се строи в Пловдив. Безотговорно ще е да оставим града на автопилот в този миг ", приключи кметът и посочи, че му трябват няколко дни, с цел да реши по какъв начин да отговори на настояването за неговата оставка и тази на заместника му Пламен Райчев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР