Избраха председатели на парламентарните комисии.Ето кои са те: Йордан Цонев

...
Избраха председатели на парламентарните комисии.Ето кои са те: Йордан Цонев
Коментари Харесай

Избраха председатели на парламентарните комисии - вижте кои са те

Избраха ръководители на парламентарните комисии.

Ето кои са те:

Йордан Цонев от Движение за права и свободи оглавява Комисията по бюджет и финанси, а Радомир Чолаков от ГЕРБ по конституционни въпроси.

За ръководител на Комисията по икономическа политика и нововъведения е определен Хамид Хамид от Движение за права и свободи, по енергетика Делян Добрев от ГЕРБ, а по районна политика, благоустройство и локално самоуправление Николай Нанков, също от ГЕРБ.

Бойко Борисов ще бъде ръководител на Комисията по външна политика, а Кирил Петков по въпросите на Европейски Съюз.

На Комисията по правни въпроси отпред застава Стою Стоев от ПП-ДБ, на тази по защита Христо Гаджев от ГЕРБ, а на тази по вътрешна сигурности публичен ред Десислава Атанасова.

Комисията по надзор на службите за сигурност поема Даниел Митов, по земеделието Десислава Танева, по труда и обществената и демографска политика Деница Сачева, по образованието и науката Красимир Вълчев, всички от ГЕРБ.

Комисията по младежта и спорта е поверена на Небие Кабак от Движение за права и свободи, по опазване на здравето на Костадин Ангелов от ГЕРБ, по околната среда и водите Станислав Анастасов, по превоза Халил Летифов, и двамата от Движение за права и свободи.

За ръководител на Комисията по електронното ръководство е определен Божидар Божанов от ПП-ДБ, по просвета и медии Вежди Рашидов от ГЕРБ, по правата на индивида, вероизповеданията и жалбите на жителите Евгения Алексиева от ГЕРБ и по предварителна защита и противопоставяне на корупцията Рая Назарян, ГЕРБ.

3 от комисиите останаха без определен ръководител - по директно присъединяване на жителите, по българи отвън страната и по туризма.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР