Избрах да гласувам за промяната. Това е основната ми кауза

...
Избрах да гласувам за промяната. Това е основната ми кауза
Коментари Харесай

Мая Манолова: Гласувах за чисто и прозрачно управление

„ Избрах да гласоподавам за смяната. Това е главната ми идея в тази акция - смяна на модела на ръководство на София. “
Това съобщи самостоятелният претендент за кмет на София Мая Манолова през днешния ден пред Шесто помощно учебно заведение, където упражни правото си на глас за локалните избори.

„ Както желаеме чист и транспарантен въздух, по този начин желаеме и чисто, и транспарантно ръководство “, добави Манолова.

„ Гласувах за София с грижа за хората – за младите, за децата, за възрастните, за по-добър живот на всички, а освен за една дребна група доближени. За зелена, съвременна и подредена европейска столица “, съобщи още тя.

„ Виждам, че пред секциите има опашки от хора – и възрастни, и млади. Със сигурност ще има висока интензивност “, съобщи гражданският претендент в отговор на въпрос от медиите каква счита, че ще е изборната интензивност.

Мая Манолова прикани жителите да излязат и да гласоподават.

„ Всеки един столичанин да гласоподава, тъй като имаме потребност от интензивност, имаме потребност от смяна. Промяната може да пристигна с интензивност “, акцентира тя.

Манолова подчертава, че първото нещо, което ще направи, като стане кмет е да отвори общината за жителите.

„ Първоначално мислех, че ще одобрявам първия ден, след това три дни, само че поради насъбраните проблеми и неглижирането от Столична община, ще отворя за една седмица общината. Ще ги одобрявам всеки ден и всеки час, ще махна и магнитните карти от входа, тъй че да може да се влиза умерено в общината “, съобщи гражданският претендент.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР