Изборният кодекс предвижда да има експертни звена към ЦИК, но

...
Изборният кодекс предвижда да има експертни звена към ЦИК, но
Коментари Харесай

Божанов: Ако ПП и ДБ имат 121 гласа, коалиция между тях е най-логичното нещо


„ Изборният кодекс планува да има експертни звена към ЦИК, само че тя не е създавала такива. Като министър, аз предложих в актуализацията на бюджета да се плануват повече средства за ЦИК ”. Това каза от „ Демократична България ”, някогашен министър на електронното ръководство, в ефира на предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

7 млн. лв. ще коства на данъкоплатците външна компания да извърши нужните софтуерните промени на машините през октомври, вместо това да бъде направено от държавни чиновници, изясни още Божанов.

„ Спрямо предходния резултат от 6%, социологическите изследвания ни дават растеж - дребен, само че дълготраен растеж на възобновяване на гласоподаватели. Политическа партия се дефинираха като център и го демонстрират, тъй че нямаме никакви терзания по отношение на това. беше вероятният сътрудник за антикорупционна коалиция през декември. По много тематики успяхме да реализираме единодушие. За страдание, избухна войната в Украйна и това промени линиите на разделяне в българския политически живот. Ако Политическа партия и Демократична България имат 121 гласа, коалиция сред тях е най-логичното нещо. Част от десните гласоподаватели избраха пред претендента на по антикорупционни аргументи ”, разяснява още Божанков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР