Изборният ден в пазарджишкия квартал Изток започна при слаб интерес.

...
Изборният ден в пазарджишкия квартал Изток започна при слаб интерес.
Коментари Харесай

Мъж от Пазарджик: Казаха ми да гласувам и аз идвам, не знам защо

Изборният ден в пазарджишкия квартал " Изток " стартира при слаб интерес. След 8 часа се появиха и първите гласоподаватели, съобщи NOVA.

Запитан за какво е значимо да се гласоподава, мъж отговори: „ Не знам, споделиха ми да гласоподавам и аз пристигам да гласоподавам ” . Човекът изясни, че не знае защо гласоподава и изброи: „ за ястие, за пенсиите, да стане свободно ”. Гласоподавателят не беше наясно и с анулацията на опцията да гласоподава с машини.

Друг гласоподавател също не беше осведомен с анулацията на машинния избор. „ Нямам никаква визия за това. Гласувах, но нямам такива думи, къде да приказвам за народа ”, сподели той.

Някои излязоха да гласоподават поради младите. „ Нищо не знаем, не знаем защо. Искаме работа да се отвори. Искаме децата да не са в чужбина. Искаме свободия, не желаеме война, желаеме мир ”, изясни жена. Запитана дали някой ги подтиква да гласоподават, тя отговори: „ Не, ние идваме единствено ”.

До входа учебно заведение " Кирил и Методий ", безусловно на метри от секциите спря кола , облепена с предизборни плакати на един от претендентите за кмет на Пазарджик. Жена изясни, че е докарала брачна половинка си да гласоподава и не предполагала, че пропагандните материали са проблем за деня на изборите. Други не знаеха, че през днешния ден се организират локални избори. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР