Изборни интриги ще има в София, Пловдив и Русе. Около

...
Изборни интриги ще има в София, Пловдив и Русе. Около
Коментари Харесай

Политолог: Ако Слави се беше включил в изборите, щеше да има интрига

Изборни интриги ще има в София, Пловдив и Русе. Около това мнение се сплотиха социолът от " TREND " Димитър Ганев и политологът Христо Панчугов в ефира на Нова телевизия. Според Панчугов е щяло да има конспирация и в случай че Слави Трифонов е влезнал по-рано в политиката.
" Традиционно на локалните избори цената на гласовете е най-висока, защото залогът е най-тежък. В относително малко община е обикновено този глас да тежи доста. И натискът за пазаруването на гласове е доста по-силен от европейски и президентски избори да вземем за пример. Това е тъй като има локални бизнес и корпоративни групи, които от време на време жестоко казано играят за себе си ", разяснява Ганев.
" Кампаниите работят трайно против това да са забавни на гласоподавателите. Против това да има съревнование. Против това да има същински диалог, същински спор ", разяснява политологът Христо Панчугов.
Ганев е безапелационен, че при съществуването на обществени мрежи да скриеш резултата от изборите е мъчно. Той на мнение, че не може да се забрани на един човек да написа статуси в тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР