Изборна хроника е специална рубрика на Дневник, в която редакцията

...
Изборна хроника е специална рубрика на Дневник, в която редакцията
Коментари Харесай

Изборна хроника: СДС се оплака от кражба на името на партията

" Изборна хроника " е специфична графа на " Дневник ", в която редакцията събира новините от предизборната акция, за които няма да бъде написана публикация, само че е значимо да бъдат маркирани.

Съюз на демократичните сили се оплака от кражба на името на партията

Съюзът на демократичните сили показва възмущението си от наглата кражба на името на партията и лъжата, че поддържа Иван Кадев за кмет на Банско, заяви партията до медиите. На избирателен материал на въпросния претендент, наред с Българска социалистическа партия, " Демократична България " и други обединения, попада и Съюз на демократичните сили като партия, която го поддържа. Това е операция и заблуждение на гласоподавателите и ние ще сезираме ОИК Банско по случая, афишират от съюза. Посочват, че " изрично поддържат " за нов мандат досегашния кмет на Банско Георги Икономов, повдигнат от ГЕРБ. В известието се напомня решение на Националния съвет на Съюз на демократичните сили, съгласно което е
невероятно локалните структури да се коалират или да издигат общи претенденти с главния ни политически конкурент Българска социалистическа партия.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Местни избори 2019 (144)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР