Изборите за Европейски парламент са важни за гражданите на Европа,

...
Изборите за Европейски парламент са важни за гражданите на Европа,
Коментари Харесай

Йоана Йончева - Фильова: Важно е в Европейския парламент да има знаещи, можещи и отдадени на каузата България хора

Изборите за Европейски парламент са значими за жителите на Европа, за европейските полезности, които би трябвало да бъдат споделяни, за бъдещето в общия ни дом. Важно е да отстояваме и идеите, които са значими за България и за всеки един район в страната ни. Това сподели претендентът за евродепутат от ГЕРБ Йоана Йончева - Фильова, по време на предизборно заседание на общинската конструкция на ГЕРБ в Казанлък, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Тя уточни, че ще работи за ефикасна демографска политика, включваща действителни ограничения за повишение на раждаемостта. "Като майка на трима сина желая децата ми да останат в България, да учат, работят и основават генерации в страната ни ", акцентира Йоана Йончева-Фильова.



„ Европа е в Казанлък, в Стара Загора, във всяко обитаемо място от страната ни. Виждате парковете, учебните заведения, туристическите обекти, булевардите и спортните площадки. Европейски Съюз ни поддържа и това може да се види и усети от всеки човек “, акцентира Николай Диков, който също е част от листата на ГЕРБ. Повишава се качеството на живот и в нашия старозагорски район, и това кара младежите да се връщат, да остават да работят и да основават фамилии тук.

„ Необходима е цялостна готовност за идните на 26 май избори. Те са значими за посоката ни на развиване. Неоспорим факт е, че единствено с общинските бюджети няма по какъв начин да се влага във всичко, което е належащо, и което изискват жителите от локалната власт “, безапелационна бе Галина Стоянова, общински началник и кмет на Казанлък.

"По-голямата част от плановете, които са осъществени през предишните години са финансирани посредством европейската взаимност и в случай че ние не пазиме тази политика, градовете ни нямаше да имат този образ ", уточни пред казанлъчани регионалният координатор на ГЕРБ Пламен Йорданов. Той добави, че положителният синхрон сред държавното управление, българските евродепутати и кметовете по места, прави допустимо отстояването ползите на страната ни, както и реализацията на плановете.

„ Не е по никакъв начин елементарно да отстояваш, печелиш и реализираш европроекти. Днес, като погледнем всичко, което е реализирано, нещата наподобяват лесни, само че това не е по този начин “, безапелационен бе Пламен Йорданов. И акцентира, че зад забележимото стои доста труд, екипна работа и визия за развиване на страната ни, която всеки ден се отстоява от ГЕРБ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР