Изборите ще се проведат в указаната дата от президента. Ние

...
Изборите ще се проведат в указаната дата от президента. Ние
Коментари Харесай

Министър Ангелов обяви на коя дата ще се проведат изборите и при какви мерки

Изборите ще се проведат в указаната дата от президента. Ние ще изработим всички условия за съблюдаване на противоепидемичните ограничения. Това сподели министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов по време на брифинг.

"Повече от два месеца работи екип и от Министерство на здравеопазването под управлението на вицепремиера Дончев. Този екип има задачата да създаде точно цялата логистика на провеждането на изборите.

Те ще се проведат в указаната дата от президента. Ние ще изработим всички условия за съблюдаване на противоепидемичните ограничения, разискват се всички вероятни разновидности ", сподели още здравният министър.

Припомняме, че по-рано през днешния ден президентът Румен Радев съобщи, че парламентарните избори ще са на 28 март идната година.

"Изборите би трябвало бъдат извършени в период, с доставени и лицензирани машини и с всички ограничения, които да подсигуряват правото на всеки българин на избор, с най-малък риск за здравето ", разгласи президентът. Той прикани да се основат нужните условия от тези, от които зависи това – изборна администрация, изпълнителна власт и законодателна власт.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР