"Изборите ще бъдат, когато ги насрочи президентът. Не бива еднолично

...
"Изборите ще бъдат, когато ги насрочи президентът. Не бива еднолично
Коментари Харесай

Валери Симеонов: В начинаещия политик Радев прозират неистово желание за реванш

"Изборите ще бъдат, когато ги насрочи президентът. Не бива еднолично без съвещания да се взема решение. Беше неприемливо определянето на дата без да се вземе поради пандемията и консултация със експерти, тъй като допуска събиране на доста хора на едно място, пипане на писалки и машини от доста лица ". С тези думи стартира присъединяване си в предаването "Офанзива с Любо Огнянов " водачът на НФСБ.

"Това ще бъде еднакво на въвличането ни във война, ние ще се изтрепем с гласуването. Трябва време за подготовка на дезинфекцията. Прозира неистово предпочитание за реванш в начинаещия политик Радев, както и мощно егоистична упоритост ", сподели още събеседникът на Канал 3.

Радев няма право да смъква и качва доверие, той е директно определен от гласоподавателите. Той е един огромен никой във връзка с законодателната власт, една огромна нула. Същия този човек на 3 март се подигра с предизвестията на здравните експерти за съблюдаване на ограничения, вместо да ги поддържа, ги иронизира ", счита Симеонов.

"Работят големи магазини, има профилирани магазини за техника и детски играчки, опашките са човек до индивида, това не е ли неспазване на ограниченията? Само на моловете и заведенията за хранене бяха наложени ограничавания. Ами базарите? Софийска община не би трябвало ли да бъде номинирана за траурен сътрудник на годината? ", показа той.

"Трябва ми още информация, с цел да реша дали да се имунизирам. Притеснява ме, че страната ще бъде ръководена от огромна коалиция. Никой не може да планува какви ще са резултатите от избори, на които хората ще ги е боязън за здравето им да отидат да гласоподават. Празнувайте в фамилна конюнктура единствено с околните си! ", прикани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР