Изборите са най-доброто нещо за разрешаване на всяка политическа криза.

...
Изборите са най-доброто нещо за разрешаване на всяка политическа криза.
Коментари Харесай

Костадинов: Санкциите срещу Русия водят до загуби за България

Изборите са най-хубавото нещо за разрешаване на всяка политическа рецесия. „ Всичко зависи от българските жители, които ще отидат да гласоподават ", това сподели в предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия водачът на Политическа партия „ Възраждане " Костадин Костадинов.

Доколко и доколко, обаче е въпросът, можем ние политиците да мотивираме хората да застанат пред изборните урни , съобщи Костадинов.

„ Най-голямата покруса е, че две трети не припознават българската страна като своя и това е главният проблем. Политическата рецесия ще отмине, въпросът е доколко останалите две трети от българските жители ще преодолеят рецесията в доверието си ".

Ние водим диалози с всички , само че зависи от това дали изискванията, които слагаме, ще бъдат признати, изясни Костадинов.

„ Условията ни са следните: Запазване на българската финансова самостоятелност , референдум ще има, тъй че желаеме да чуем ясната позиция на всяка от партиите. В дигане на глобите против Русия; Увеличаване на българското произвеждане. Така че тези неща, които сме поставяли в предходния парламент, ще ги сложим и в този момент. Ние водим диалози, само че нямаме чуваемост, просто не ни схващат ".

Още предходната година ясно и изрично беше казано, че би трябвало да имаме по 15 милиарда дълг годишно, което значи съвсем двойно увеличение на дълга на страната, което единствено по себе си значи, че България е сложена под някакъв тип банкрут, изясни Костадинов.

„ Това, което ние казахме значително се случи. Санкциите против Русия водят до загуби за България. Трябва да възстановяваме връзките с Русия, в случай че желаеме да овладеем инфлацията, да поемем ангажимент, че няма да влизаме в еврозоната, тъй като тя се срутва сега пред очите ни. Друго значимо е, че не можем да пренебрегнем обстоятелството, че инфлация не се гони с таван на цените . Ако желаеме да подтикваме производството, би трябвало да предоговорим участието на България в Европейски Съюз. "

Ние предложихме предходната година стоките от дребната потребителска кошница да бъдат освободени от Данък добавена стойност, само че ни беше казано, че това опонира на разпоредбите на Европейски Съюз, добави Костадинов. „ Никой от тук присъстващите не поддържа това наше предложение в Народното събрание ".

Относно войната в Украйна и оръжията, които България би трябвало или не би трябвало да дава, Костадинов сподели:

„ Позицията на България би трябвало да се промени и то в тази ситуация с интереса на огромна част от българските жители. Тази война не е в полза на българския народ и българската страна. Нямаме интерес от това тази война да продължава . Ролята на България беше и би трябвало да бъде да посредничи. България би трябвало да вдигне глобите, би трябвало да престане да въоръжава украинската войска. Така че позицията ни би трябвало да се промени изрично ".

Основният въпрос, който би трябвало да решим е желаеме ли България да продължи да съществува като свободна и самостоятелна страна, в умозаключение сподели Костадинов. „ Нашият надпис е „ Изберете свободата, изберете „ Възраждане ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР