Изборите са лош вариант, но ако няма реформи, по-добре без

...
Изборите са лош вариант, но ако няма реформи, по-добре без
Коментари Харесай

Христо Иванов: Изборите са лош вариант, но без реформи, по-добре без кабинет

Изборите са неприятен вид , само че в случай че няма промени , по-добре без държавно управление – това съобщи в речта си водачът на „ Да, България “ Христо Иванов по време на Третата национална конференция на ръководената от него партия. Той счита, че по-добрата опция е да се схванат с ГЕРБ .

Иванов показа и другите цели – присъединение към ЕНП и опазване на обединението „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ с разработване на общ координационен орган сред тях. Той одобри рецензиите на вътрешната съпротива, че групировката е почнала да губи от демократичността си и даде обещание промени в устава , само че следващата година, на отчетно-изборния конгрес, предава „ Dnes.bg “.

„ Фундаменталният въпрос е ще има ли промени – на този въпрос чакам през днешния ден да получим отговор. Ако не – няма смисъл “, съобщи той за договарянията с ГЕРБ-СДС, които ще започват след няколко часа.

Според него не може да се приказва за промяна на министъра на финансите Асен Василев и попита какви са претекстовете да се смени и проф. Тагарев.

„ На разделяне ли мирише? „, попита риторично водачът на „ Да, България “ още при започване на речта си с коментар, че членовете и симпатизантите на партията са мощно демократични хора с блестящо лично мнение. В послание към сътрудниците от Политическа партия, ДСБ и Зелено придвижване, които са посетители на форума, Иванов ги прикани да останат дружно и отсега нататък , тъй като към този момент са си научили уроците. На първия ред бяха и Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов и Владислав Панев – съдружни сътрудници в „ Продължаваме Промяната – Демократична България “.

Христо Иванов предложи експертен ръб от всички партии в обединението, с цел да дискутират дружно решения. Той хареса да изработят механизъм за общи съвещания на управленията в обединението „ Продължаваме Промяната – Демократична България “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР