Изборите пречистват всичко, другият вариант е преврат или революция. Това

...
Изборите пречистват всичко, другият вариант е преврат или революция. Това
Коментари Харесай

Костадинов: Изборите пречистват всичко, другият вариант е преврат или революция

Изборите пречистват всичко, другият вид е прелом или гражданска война. Това са трите форми на смяна. Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов в коридорите на Народното събрание след разногласията сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ и разменените обвинявания, съобщи кореспондент на " Фокус "

" Успешна ротация значи несполучливо развиване за България. В момента това, което се случва е нещо невиждано за последните 34 години ", съобщи Костадинов. 

Според Костадинов ПП-ДБ нямало по какъв начин да договарят с Мария Габриел, откакто през вчерашния ден я определили като " новото красиво лице на мафията ". 

" Аз не знам, откакто нощес ПП-ДБ нарекоха Мария Габриел красивото лице на мафията, в този момент те ще договарят още веднъж с красивото лице на мафията. ПП-ДБ, които от своя страна ГЕРБ употребява като прахуляк за пране, в този момент още веднъж нямат нищо срещу в този момент да бъдат употребявани като кърпички ", сподели той.

Лидерът на " Възраждане " счита, че разногласието сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ бил за оцеляването им, а не за бъдещето на страната. 

" Всичко, което се случва е на гърба на българските жители. Тази незаконна тайфа обърна своето политическо оцеляване в залог за развиването на България ", съобщи Костадинов.

По думите му протичащото се е политически пазарлък, в който съгласно него разногласието бил само за разпределянето на постове. 

" Изборите са безапелационен излаз ", добави той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР