Изборите на президент на Международния олимпийски комитет (МОК) през март

...
Изборите на президент на Международния олимпийски комитет (МОК) през март
Коментари Харесай

Изборите за президент на МОК ще се проведат онлайн

Изборите на президент на Международния олимпийски комитет (МОК) през март ще се проведат онлайн. Това сподели шефът на организацията Томас Бах. Бах ще бъде единственият претендент за поста на идните избори. Сесията на МОК ще се организира на 10-12 март. В същото време Бах разкритикува известията за възможното ново отсрочване на олимпийските игри в Токио.

" Всички спекулации са удар върху спортистите, които се приготвят според рестриктивните мерки за Олимпийските игри. Сега има доста спекулации за анулацията, за проект " Б ", има даже известия за отлагането до 2032 година. Е, шанс, пробвайте се да обсъдите това със състезател, който се приготвя за идните игри. Също по този начин се приказва за предложение за пренасяне на игрите в различен град ", разяснява Бах.

" Но всеки, който знае какъв брой мъчно е да се провежда Олимпиадата, би трябвало да разбере, че е невероятно да се направи това за толкоз малко време. Ние не спекулираме дали игрите ще се проведат, мислим по какъв начин ще се проведат ", акцентира още той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР