Изборите, които сме печелили с ГЕРБ са били честни. Нямало

...
Изборите, които сме печелили с ГЕРБ са били честни. Нямало
Коментари Харесай

Цветанов проговори за ГЕРБ и бъдещите парламентарни коалиции

Изборите, които сме печелили с ГЕРБ са били почтени. Нямало е опити за операции, а вотът постоянно е бил след длъжностен кабинет. Това съобщи водачът на "Републиканци за България " Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в предаването "120 минути " по БТВ.

Бившият втори на ГЕРБ разкри, че през 2019 година е имало операции на локалните избори. "Има сигнали за манипулиран избор, само че институциите нищо не направиха ", добави Цветанов.

Той добави още, че водачът на Движение за права и свободи го е притискал за назначения за горските стопанства.

Честните симпатизанти на ГЕРБ не схващат какво се е случвало. Когато гласуваш за ГЕРБ, получаваш Движение за права и свободи, разкри Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Цветанов разкри, че не е бил на рожден ден на Делян Пеевски, както и че се е срещал с доста депутати, само че в качеството си на началник на Министерство на вътрешните работи и вицепремиер. "Дописвано е името на Пеевски в листите на Министерство на вътрешните работи за визитите, те не са толкоз ", сподели водачът на "Републиканци за България ".

Владислав Горанов реди листите за депутати, Георги Харизанов дава отговор за гражданските листи. Последната дума е на Борисов, разкри Цветанов.

"От "Републиканци за България " желаеме да сме незаобиколим фактор. Повече с Борисов - не ", безапелационен бе някогашният втори в ГЕРБ по отношение на вероятните обединения в идващия парламент.

"С Мая Манолова не виждам общи цели, само че имаме общи политики с "Демократична България ", разяснява Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР