Изборите, които сме печелили с ГЕРБ са били честни. Нямало

Изборите, които сме печелили с ГЕРБ са били честни. Нямало ...

Цветанов проговори за ГЕРБ и бъдещите парламентарни коалиции


Изборите, които сме печелили с ГЕРБ са били честни. Нямало е опити за манипулации, а вотът винаги е бил след служебен кабинет. Това заяви лидерът на "Републиканци за България" Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в предаването "120 минути" по БТВ. 

Бившият втори на ГЕРБ разкри, че през 2019 г. е имало манипулации на местните избори. "Има сигнали за манипулиран вот, но институциите нищо не направиха", допълни Цветанов. 

Той допълни още, че лидерът на ДПС го е притискал за назначения за горските стопанства.

Честните симпатизанти на ГЕРБ не разбират какво се е случвало. Когато гласуваш за ГЕРБ, получаваш ДПС, разкри Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.  

Цветанов разкри, че не е бил на рожден ден на Делян Пеевски, както и че се е срещал с много депутати, но в качеството си на шеф на МВР и вицепремиер. "Дописвано е името на Пеевски в листите на МВР за посещенията, те не са толкова", каза лидерът на "Републиканци за България". 

Владислав Горанов реди листите за депутати, Георги Харизанов отговаря за гражданските листи. Последната дума е на Борисов, разкри Цветанов. 

"От "Републиканци за България" искаме да сме незаобиколим фактор. Повече с Борисов - не", категоричен бе бившият втори в ГЕРБ относно възможните коалиции в следващия парламент. 

"С Мая Манолова не виждам общи цели, но имаме общи политики с "Демократична България", коментира Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. 

Източник: novini.bg