Изборите, които човек прави, могат да разкрият много за неговата

...
Изборите, които човек прави, могат да разкрият много за неговата
Коментари Харесай

Тест: На кого ще помогнете първо?

Изборите, които човек прави, могат да разкрият доста за неговата персона. Особено в случай че са направени в подтекста на стресова обстановка, която изисква неотложно взимане на решение.
Ето за какво взехме решение да споделим с вас този тест.
Представете си, че се намирате в болница. В коридора има четирима души, които се нуждаят от вашата помощ. Това са:
- пациент със строшен крайник, който си изпуска патерицата;
- здравна сестра, която е изпуснала значими документи, само че бърза, с цел да помогне на пациент;
- баба, която не вижда добре и не може да откри вратата;
- плачещо малко детенце.
Кого избирате?

Отговори:
Мъжът с патерицата. Вие сте животът и душата на празненството и сте персона, която не обича непотребното лутане. Също по този начин в никакъв случай не вършиме повече, в сравнение с хората желаят от вас. Вие сте натурален водач и притегляте еднообразно мощни хора към себе си като магнит.
Медицинската сестра. За вас може да се каже, че сте оптимистична персона, която работи с лекост, вижда живота в ярки цветове и рядко обръща внимание на проблемите в заобикалящия ви свят. Бързо намирате общ език с другите и рядко претоварвате себе си. Имате любознателна природа и обожавате приключенията. Не можете да живеете лимитирани от 4 стени.
Бабата . Вие сте персона, която е добре възпитана, със мощно чувство за морал и почитание към традициите и предишното. Винаги подхождате към проблемите рационално и в никакъв случай не действате безогледно. Трудно ви е да приемете несправедливостта на този свят. Често на вас се пада частта със скучните отговорности, които другите нормално заобикалят.
Детето . Вашият избор демонстрира, че сте доста чувствителни и че нееднократно сте били засегнати. Вие сте персона, на която е било казано да „ смъкна розовите очила “. Вашите другари се усещат спокойни, когато са с вас, тъй като знаят, че постоянно ще сте там за тях.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР