Избори два пъти, дълго служебно правителство и договорка между президента

...
Избори два пъти, дълго служебно правителство и договорка между президента
Коментари Харесай

Избори два пъти и дълго служебно правителство, прогнозира юрист

Избори два пъти, дълго служебно държавно управление и сделка сред президента и Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г предвижда юристът Велислав Величков, ръководител на Инициативата " Правосъдие за всеки " в изявление пред БНР.

" Моята прогноза е, че до края на годината ще има още един път избори, служебната държавно управление ще се смени още един път. Много е евентуално и президента да са се разбрали по този въпрос и закона за Съдебната власт няма да бъде признат тази година ", разяснява той в предаването " Преди всички ".

И изясни, че " когато следващата година се стигне до приемането на Закона за Съдебната власт, ще бъде по този начин изменен, че създателите му и господин Славов няма да могат да си го познаят ".

" Но в прокуратурата доста ще харесат Закона за Съдебната власт и мисля, че господин Сарафов отваря шампанското ", уверен е юрист Величков.

За неосъществената ротация, политическата рецесия и Съдебната промяна той призна: " Не разбрах! Целта на тази декларация на " Правосъдие до всеки ", адресирана единствено до двете договарящи групи на двете обединения, беше да вкара водачите в диалогов режим. Когато се загатна за диалога на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и бях окуражен, че диалозите не престават. Очевидно е, че е имало доближаване на позициите и че Борисов е отстъпил за Тагарев и министъра на енергетиката, да се извърши ротация, единствено на министър председателите, и дали в действителност Габриел и Борисов щяха да подпишат съглашението. И дали вътре е изискването за промяна в службите, следствената загадка и за промяна на регулаторите? "

Според Велислав Величков с актуалната политическа рецесия няма по какъв начин да се изберат ръководители на съдилища, след като няма Закон за Съдебната власт. 

" Правосъдният министър дали ги е приказвал на водачите на личната си коалиция тези неща. Промените в Съдебната власт остават парламентарен лист хартия? ", попита юрист Величков.

И разяснява: " Няма да може да изберем нито Висш прокурорски съвет, нито Висш съдебен съвет даже в идващия парламент. На 2 октомври ще станат 2 години на този състав на Висш съдебен съвет, а няма ли нов Висш съдебен съвет няма избор на нов основен прокурор и Сарафов, и ръководител на Върховен административен съд, може да си изкара без никой да го е избирал за прокурор, а Чолаков на драго сърце ще изкара още година две на Върховен административен съд, защото няма право на още един мандат. И това ни навежда на мисълта, че някой го е замислил това нещо ".

" Кой каквото самичък си направи, никой не може да му го направи. Аз още не разбирам, за какво не бяха направени бързи промени в Закона за Съдебната власт, януари и февруари, които да подсигуряват конституционните промени. Тези минали 6 месеца унищожиха правосъдната система. Не мога да позволи, че опитни адвокати като Славов, че водачи и опитни политици като Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, и Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има не са допускали, че това може да се случи, в случай че не са го допускали, са били длъжни да го позволен ", подлага на критика ги ръководителят на " Правосъдие за всеки ".

" Мисля си, че КПКОНПИ трябваше да бъде определена, от 1 март тя към този момент има проверяващи функционалности. Разбрах, че към този момент има хора, които проверяват, в това число свадите " Мартин Божанов " и " Осемте джуджета ". Но забележете те работят за Антон Славчев, дясната ръка на Сотир Цацаров  Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си обучение приключва в, дефакто все едно остарялото статукво управлява антикорупционната комисия. Не разбирам, за какво два Народното събрание не смениха Антон Славчев. А трябваше да чакат, да не може да се приложи законът и на процедура всичко да си остане същото ", разяснява адв. Велислав Величков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР