ИЗБОРИ 2021: Надпреварата е най-новият формат, който Българската национална телевизия

...
ИЗБОРИ 2021: Надпреварата е най-новият формат, който Българската национална телевизия
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙТЕ ТАЗИ ВЕЧЕР: ИЗБОРИ 2021: Надпреварата от 21.00 часа

" ИЗБОРИ 2021: Надпреварата " е най-новият формат, който Българската национална телевизия започва на 24 юни от 21.00 часа във връзка идните парламентарни избори.

Водещ е Добрина Чешмеджиева, а продуцент – Татяна Тасева.

Предаването ще има три броя – с изключение на през днешния ден, също и на 1 юли , когато представители на политически партии, по чоп на ЦИК, ще показват платформите си, а на 8 юли дебатът ще е сред политическите сили от последния състав на Народното събрание.

" За Българска национална телевизия този месец е в действителност огромен късмет да бъде водещата телевизия в две от най-горещите тематики на сезона – парламентарните избори и европейското състезание по футбол. Да съчетаеш в ефира един от най-големите спортни конгреси и политическите пристрастености е сложна задача, само че защото сътрудниците ми имат огромен опит и в двете сфери имам вяра, че феновете ще са задоволени ", споделя водещата Добрина Чешмеджиева.

Дискусионното студио " ИЗБОРИ 2021: Надпреварата " се излъчва в праймтайма на Българска национална телевизия, когато няма мачове от европейското състезание по футбол. Точно поради Уефа Евро 2020 в този избирателен сезон няма да се излъчва предаването " Референдум ", а " Панорама " ще има единствено едно издание на 25 юни от 21.00 ч. По традиция предаването на Бойко Василев не се излъчва в петъка преди изборите.

Гледайте предизборната стратегия – Избори 2021 #ИзбериВажното “ по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 2.

Предаванията ще бъдат налични и в уеб страниците, и в.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР