Изборът с кого да свържем живота си е съдбовен. Общо

...
Изборът с кого да свържем живота си е съдбовен. Общо
Коментари Харесай

Жени, стойте далеч от мъже, които имат тези навици

Изборът с кого да свържем живота си е съдбоносен. Общо взето от това зависи щастието ни. Представете си единствено да споделяте всекидневието си с човек, който ви потиска и ви кара да се чувствате незначителни и нещастни!

Когато се влюбим, всичко наподобява розово. Затваряме си очите за неща, които ни наподобяват незначителни и дребни или пък имаме вяра, че с времето ще се трансформират. Не. Хората не се трансформират. Ако се случва, то това е толкоз рядко, че не си коства да поемете този риск.

Със сигурност е мъчно да разсъждавате трезво, когато пеперудки пърхат в стомаха ви и си умирате единствено за един взор даже, само че това, което можете да извършите, е да дадете повече време на връзката си, преди нещата да станат в действителност съществени, написа уеб страницата obekti.bg. Не бързайте да заживявате дружно, още по-малко – да се дамите. И си отваряйте очите на четири. Времето ще работи във ваша изгода.

А в случай че видите у мъжа тези привички, бягайте надалече:

1. Не съблюдава обещанията си.

Много неприятен знак. Една от най-ярките червени лампички. Ако не съблюдава обещанията си в този момент, до момента в който е влюбен, какво ли ще стане с времето? А един мъж, в случай че не държи на думата си, значи не държи и на дамата до себе си, нито на достолепието си.

2. Карате се постоянно.

Ще прочетете доста публикации за това, че когато двойките се карат, това може да бъде добър знак. Наистина е по този начин в някои случаи. Но в случай че сте напълно прясна двойка и кавгите ви са съществени, то тогава надали ще се подобрят връзките ви отсега нататък. Представете си се единствено в рутината на всекидневието, когато тръпката ще е минала.

3. Болезнено ревностен е.

Това не е сантиментално. Ако ви се коства, че ревността значи обич и се чувствате поласкани, не бързайте. Представете си нещата след 5 години – към този момент сте женени, може би имате дете и желаете да излезете с приятелки, само че мъжът ви не ви разрешава, тъй като ви ревнува, че имат личен живот и ви желае единствено за себе си. Вече не звучи толкоз добре, нали?

4. Избухлив е.

Ревността и избухливостта постоянно вървят ръка за ръка. И комбинацията може да бъде взривоопасна. Лошото на подобен вид мъже е, че с нищо не можете да ги убедите, че не са прави. Каквото и да става, отговорната постоянно ще сте вие – че не сте се прибрали в точния момент, че сте си поставили тъкмо тази блуза, че сте сготвили тъкмо това, че яденето е прекомерно солено или прекомерно студено… Причини ще има постоянно, а избухливостта може да накара дамата да живее в непрекъснат боязън, тъй като нормално тези епизоди са непредвидени и неоправдани от нищо.

5. Пие.

Не приказваме за чаша вино понякога или по бира всеки ден. Прекаляването с алкохола рано или късно води до съществени последствия – и те на първо време се отразяват върху половинката на индивида с проблем с алкохола. В случая – вие. Затова, колкото и да не ви се желае да го видите, отворете си очите – в случай че индивидът, с който излизате, се напива още при започване на връзката ви – и изключително в случай че пиянството му е неприятно, не правете грешката да задълбочите връзките си, а бягайте допустимо най-далеч от него.

6. Няма упоритости.

Вярно, че в днешния свят дамата е задоволително еманципирана, че да не обръщаме внимание кой изкарва повече пари в фамилията. Все отново обаче, в случай че мъжът е ленив, без упоритости и има желание жена му да го устоя, е недопустимо. Ако това не ви тежи сега, сигурно ще се трансформира в проблем в един миг.

7. Подценява ви и ви наскърбява.

Ако мъжът до вас не се държи с вас като с дама, а си разрешава обиди и квалификации, нямате работа до него. Вербалната експанзия е не по-малко рискова от физическата, а да не приказваме, че постоянно минава и във физическа. Обикновено мъжът, който наскърбява дамата до себе си, само че въпреки всичко продължава да бъде с нея, го прави, тъй като желае да й смаже самочувствието, да я потисне и да я държи в послушание. На това му се споделя мъж с комплекси.

8. Има недостатък, който ви пречи.

За алкохола към този момент стана ясно за какво и какъв брой е рисков. Но даже нещо по-безобидно като пушенето, в случай че ви нервира в този момент, помислете си какво би било след години. Той няма да се откаже от цигарите поради вас, а вашето неспокойствие ще става все по-голямо.

9. Лъже.

Който и да е лъже, е неприятно, само че когато това го прави индивидът до вас, вашият сътрудник, вашата половинка, то за каква връзка въобще можем да приказваме? Това би трябвало да е индивидът, на който да имате най-голямо доверие.

10. Не обича животните.

Много хора не обичат животните, само че това не значи, че биха им навредили. Ако под някаква форма е податлив да прояви свирепост към животно, бягайте надалече. Ако ви накара да избирате сред него и домашния си любим – също.

Най-важното е да не се подценявате и да не допускате мисълта, че не може да ви се случи нищо по-добро. Щастието не би трябвало да бъде компромис!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР