Изборът на цвят и дизайн на маникюра за едни дами

...
Изборът на цвят и дизайн на маникюра за едни дами
Коментари Харесай

Цветът на маникюра, който ще ви зареди с енергия през 2023 г. според зодията


Изборът на цвят и дизайн на маникюра за едни дами е наслаждение, а други го намират за сложна задача.

Понякога е добре да се доверите на звездите и да подберете цвят за облеклата или маникюра съгласно зодията си. Така освен ще изглеждате ужасно, само че и ще се заредите с силата, от която имате потребност .

Ето за какво експертите от помолиха своите обичани астролози да ви оказват помощ при определянето на най-подходящия цвят за маникюр, на който да разчитате тази година .

Те поучават при опция да съобразите избора си с разположението на Венера по отношение на вашия знак. Тази планета нормално се свързва с любовта, хубостта, естетиката и персоналния жанр. Това обаче не значи, че другите планети не могат да повлияят на силата ви .

Сатурн минава в нов астрологичен знак на всеки две до три години и през 2023 година навлиза в Риби. За водните знаци (Рак, Скорпион, Риби) стартира интервал на съзряване, по тази причина съветът към тях е за заложат на сребърните нюанси .

Ако сте огнена зодия (Овен, Лъв, Стрелец) , е евентуално последните месеци да са били сложни за вас. С Юпитер още веднъж в Овен тази година, шансът отново е на ваша страна и ще се почувствате подготвени за смяна. Добре е да се отпуснете и по тази причина астролозите поучават да заложите на лак с цвят лавандула .

 маникюр iStock

Земните тонове на този колорит на лилавото ще ви припомнят да останете крепко стъпили на земята, до момента в който красивите неща идват към вас с цялостна мощ.

На земните знаци (Дева, Телец, Козирог) астролозите предлагат бежовото шампанско , което ще ги въодушеви да начертаят сами ориста си през годината.

През 2023 година Плутон се реалокира във Водолей и ще остане там през идващите 20 години, което ще помогне на в ъздушните знаци (Водолей, Близнаци, Везни) да се заемат с неща, които са пренебрегвали или сложили на пауза в предишното.

 маникюр iStock

Тъй като Плутон има леко червено-кафяв цвят , астролозите предлагат да изберете този колорит за маникюра си.

А с цел да разберете кой е най-силният цвят за маникюр през 2023 година съгласно вашата зодия и по какъв начин ще ви повлияе той , разгледайте галерията:
 Идеалният цвят за маникюр през 2023 година съгласно зодията  Идеалният цвят за маникюр през 2023 година съгласно зодията  Идеалният цвят за маникюр през 2023 година съгласно зодията  Идеалният цвят за маникюр през 2023 година съгласно зодията
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР