Изборът на шеф на Сметната палата остана за петък. предложението

...
Изборът на шеф на Сметната палата остана за петък. предложението
Коментари Харесай

Избират шеф на Сметната палата в петък

Изборът на началник на Сметната палата остана за петък. предлагането за отпадането на днешната точка шест пристигна от Настимир Ананиев от Политическа партия. От " Възраждане " направиха назад предложение и припомниха, че техният претендент цел ден е чакал търпеливо, на най-после ПП-ДБ желаят да го анулират. 101 депутати гласоподаваха да си съкратят днешния работен ден.

Георги Свиленски се възмути, че непрекъснато се вършат разбърквания и се намества дневния ред. И предложи Наказателният кодекс да остане преди другите неща, с цел да се покаже значимостта на законопроекта. В последна сметка в петък първо ще се гледа Кодекс за обезпечаване, Наказателен кодекс, началник на Сметната палата, Закон за горите, началник на НЗОК и най-после Закон за наркотичните субстанции.

Петър Петров от " Възраждане " пък изиска Законът за чужденците да мине като шеста точка в петък и да отпадне от днешния дневен ред. Предложението обаче не мина.

Истинска въртележка с точките се получи и най-после всички се объркаха какво се случва.

Дори шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова означи, че джентълменските съглашения и председателските препоръки очевидно нямали значение. И предложи чуването на Асен Василев и шефа на ДАНС да стане последна точка за петък, а на тяхно място в днешната стратегия да пристигна Кодекса на застраховането и Семейния кодекс.

Борислав Гуцанов се ядоса и настоя точките да останат както е било сутринта, а председателстващият съвещанието Росен Желязков подсети, че разбъркването е тръгнало от Българска социалистическа партия. Този звук за ария пристигна от вас, вметна той.

В последна сметка чуването на Асен Василев и шефа на ДАНС пропадна, след решение на болшинството. " Фиксирани точки в дневния ред няма. Такъв термин няма. Ако има подобен термин, държа дневен ред, където има няколко закрепени точки ", съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ и изиска да получи разпечатан настоящия дневен ред. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР