Изборът на подарък е нещо много лично и зависи както

...
Изборът на подарък е нещо много лично и зависи както
Коментари Харесай

Как да изберем подарък за 8 март?

Изборът на подарък е нещо доста персонално и зависи както от този, който го получава, по този начин и от този, който го прави. А дамите заслужават особено внимание поради всичко, което вършат всеки ден.

Независимо дали купувате подарък за жена, майка, щерка, другарка, без значение какъв бюджет сте си сложили, значимо е да извършите подаръка с обич. А с наближаването на 8 март, сигурно се чудите какво да подарите на обичаните дами. Ето няколко хрумвания за подарък за 8 март.

1. Бижу - постоянно е добра концепция да подарите украшение. Никоя дама няма да ви се разсърди, в случай че на празника ѝ поднесете красиво колие или обеци.

2. Ароматна свещ - също добра концепция стига да познавате усета ѝ. Защото с ароматите е малко по-трудно. Вземете една, подобаваща за спалнята, хола или банята, опаковайте я добре и сте подготвени.

3. Парфюм - също като при свещта, би трябвало добре да познавате усетите на дамата. Но пък един изтънчен парфюм на известна марка постоянно е добра концепция.

 Подарък за жена

4. Гримове - в случай че приятелката ви е младо момиче, което си пада по опитите, пробвайте с комплект гримове. Няма да сбъркате.

5. Саксия с орхидея - всяко растение е добра концепция, само че не можем да възразим против красивата, нежна и аристократична орхидея. Изберете по-нестандартен цвят. В допълнение, орхидеята се гледа извънредно елементарно и няма да затормозява доста обичаната жена.

6. Модерна дреха - пролетта наближава и може би вашата обичана има потребност от ново кожено яке. А за какво не нова дамска чанта? Естествено, би трябвало да познавате добре усета на дамата, както и размерите, с цел да купите дреха, която да ѝ става. Ако се притеснявате, че ще сбъркате, купете ваучер от обичания ѝ магазин и тя сама ще си избере.

7. Посещение в спа център - подарете подаръчен ваучер за спа център и го съчетайте и с посещаване в козметичен салон. Един ден галене ще ѝ донесе наслаждение и благополучие и тя ще благодари на вас за това.

8. Безжични слушалки за уши - моделите към този момент са толкоз разнородни, че може да изберете подобаващ цвят и форма, с цел да я зарадвате. Тава е подарък, подобаващ за тези дами, които слушат музика и приказват доста по телефона. Подаръкът приказва, че желаете да се грижите за удобството на дамата на сърцето ви.

 Книги за дами

9. Ваучер за книжарница - в случай че обичаната ви обича книгите, този подарък е постоянно добра концепция. Така ще подарите и време в обичаната книжарница и нови завършения, в които да се впусне.

10. Романтично странствуване за двама - в случай че обича да пътува и от дълго време си мечтае да посети несъмнено място, то тогава е добра концепция да подарите за 8 март пътешестване. А за какво да не го извършите за двама, с цел да споделите насладата от пътуването.

11. Комплект за плаж - лятото наближава, а тя си мечтае за нови слънчеви очила. Защо да не ги комбинирате с плажна забрадка, шапка и чанта в същия цвят и да я изненадате.

12. Хендмейд подарък - в случай че ви се удава да вършиме нещо с ръцете си, измислете самичък подарък и го направете. Това е не просто ексцентричен подарък за 8 март, само че е и доста персонално прекарване.

13. Забавен подарък - към този момент има доста оферти в Интернет и във физическите магазини с чаши със занимателни надписи или пък тениска с подобен. Измислете нещо, което единствено вие двамата ще разберете и се забавлявайте дружно. А за какво да не извършите и за вас?

 Подаръци за дами

14. Шоколад - купете първокласен шоколадов десерт или пък подарете прекарването да си направи подобен сама. Малко дами няма да се зарадват на сходно прекарване.

15. Дегустация на вино - организирайте си пътешестване до някоя винарна за един уикенд. Резервирайте и дегустация. Няма по-романтично прекарване от това да се разхождате измежду природата, а по залез слънце да изпиете по чаша вино и да се насладите на хубостта и удоволствието от компанията си.

Източник: advice.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР