Изборът на името на децата е едно от най-важните решения

...
Изборът на името на децата е едно от най-важните решения
Коментари Харесай

Според влеченията в живота си: Родители избират нетрадиционни имена за шесте си деца


Изборът на името на децата е едно от най-важните решения за родителите. Повечето от тях търсят връзка с имената в рода, избрана символика на смисъла им или красиво звучене.

Двойка от Англия, дала живот на шест деца, обаче взема решение да ги свърже с заниманията и ползите, които има, в това число с обичаните им групи, филми и спортни звезди.

Днес децата им към този момент са на възраст от 3 до 15 години.



И двамата родители са огромни почитатели на бокса и заради това вземат решение най-малкото им дете да се споделя Роки-Тайсън. Името е композиция от от това на героя на Силвестър Сталоун в „ Роки Балбоа “ на и двукратния първенец в тежка категория Тайсън Фюри.

Шестгодишният им наследник Хатън също е кръстен на легенда в бокса – на Рики Хатън.

„ Той е толкоз огромен бранител на психологичното здраве на мъжете, боготворя го. Сънувах, че кръщаваме сина си с това име, споделих го със брачна половинка си Люк и той се съгласи “, споделя майката Пипа пред Irish Mirror.

“За името Роки не бях сигурна първоначално. Звучеше ми като име на домакински любим, само че Люк обезверено искаше да го кръстим по този начин, тъй като това беше обичаният му филм в тийнейджърските години. Бях предложила имената на другите ни деца, тъй че беше напълно заслужено. Исках обаче да бъде в композиция и с името Тайсън. Обичам Тайсън Фюри. Така изразихме уважението си към боксьорите, които считаме за вдъхновяващи “, споделя още тя.

Дъщеричката им Бамби носи името на обичаната анимация на „ Дисни “ на майката. Тя доста желала дъщеричката им да бъде кръстена на някой от героите в красивите цветни летни.

Първоначалната концепция била за Бела от „ Красавицата и звяра “, само че по-късно родителите почнали да се майтапят с името Бабми. Малко по-късно към този момент били влюбени в звученето, а и кучето на един от дядовците в фамилията се казвало Бела.

„ Тя е толкоз диво дете, че трябваше да я назовем Маугли. Обичам имената на всички наши деца и не ме интересува кой какво мисли за тях. Имената им са занимателни и неповторими “, споделя още Пипа.

Името на най-големия им наследник Джоел Скофийлд е композиция от името вокалиста на групата „ Гуд Шарлът “ Джоел Мадън и основния воин Майкъл Скофийлд от хитовия сериал " Бягство от пандиза ".

Името на 13-годишната им щерка Оутъм-Кайла е определено в чест на баба ѝ Сара, която се страхувала да не бъде диагностицирана с рак и доста обичала есента.

" Не обичам да свързвам имената им с никой различен. Харесвам какъв брой разнообразни и специфични са. Освен това имат история зад себе си “, споделя Пипи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР