Изборът на годежен пръстен в никакъв случай не е лека

...
Изборът на годежен пръстен в никакъв случай не е лека
Коментари Харесай

Годежният пръстен според зодията

Изборът на годежен пръстен никога не е лека задача. Той е първият жест, с който засвидетелствате обещанието си да обичате вечно обичания човек.

Именно по тази причина е належащо това украшение да пресъздава душевността на бъдещата младоженка, като стилно акцентира нейните достолепия.

Разбира се, не е належащо да инвестирате цяло положение, нито да прекарвате часове в изчерпателен разбор на безчет фешън блогове. Астрологията идва на помощ, с цел да ви помогне с нова порция ентусиазъм. Вижте в канала във vbox7:

Овен

Овенът обича приключенията и покоряването на нови върхове. Заради динамичния метод на живот, който води, най-хубавият избор е минималистичен и удобен , само че в това време моден и първокласен пръстен, който да добавя магнетичната му убеденост.

Телец 

Той дава всичко от себе си, с цел да бъдете щастливи. Затова Телецът заслужава стабилен ослепителен камък , който да отразява неговата величествена същина.-->
 годежен пръстен iStock/Getty Images
Близнаци

Тази зодия цени аксесоари, които излъчват класа и изисканост. Изберете модел, който има два типа камъни или два типа доблестен метал, с цел да презентира двойнствената природа на близнака.

Рак

Те са непоправими романтици, които намират хубостта в класическите форми. Изберете бяло злато , сребро или платина.

Лъв

Те са родени да вървят по аления килим на живота и излъчват благороден сексапил. На такава царствена персона отива златен пръстен с древен дизайн, който да събира погледите от всички страни.
 годежен пръстен iStock/Getty Images
Дева

Тя е удобен перфекционист. Заложете на минималистичния първокласен модел.

Везни

Деликатно подложен елмаз , преплетен от низ дребни скъпоценни камъни, е съвършеният избор за тази зодия. Моделът излъчва естетика и жанр и ще бъде високо оценен от дамата на сърцето ви.
 годежен пръстен iStock/Getty Images
Скорпион

Те са динамични и ексцентрични по тази причина постоянно остават неразбрани. Чудесен избор е аленият рубин , който ще улови есенцията на буйния магнетизъм на скорпиона.

Стрелец

Той живее по свои лични правила и не се вълнува какво приказват хората. Изберете пръстен, който разрушава шаблона за посредствените скучни пръстени и добавя ексцентричната същина на дамата Стрелец.

Козирог

Пръстен, който впечатлява с майсторска направа и висока материална стойност, изрично би впечатлил всяка представителка на тази зодия. Но не тъй като сте вложили огромна сума в него, а тъй като показвате с избора си, че сте ценители на качеството.
 годежен пръстен iStock/Getty Images
Водолей

Изберете пръстен с доста скъпоценни камъни, като се придържате към сините нюанси. Те презентират многопластовия вътрешен свят на представителките на тази зодия, чийто тайнствен взор има силата да опитоми и най-необуздания манталитет.

Риби

Изберете камък като синия сапфир или класическия тюркоаз, които отлично допълват морския магнетизъм на рибите. Тези камъни ще заредят дамата на сърцето ви с сила и ентусиазъм.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР