Изборът на генерален директор на Българската телеграфна агенция е първа

...
Изборът на генерален директор на Българската телеграфна агенция е първа
Коментари Харесай

Парламентът гласува кой да стане шеф на БТА

Изборът на общоприет шеф на Българската телеграфна организация е първа точка в проектопрограмата на Народното събрание в сряда.
по азбучен ред двете кандидатури - Ивайло Данаилов, препоръчан от " Българска социалистическа партия за България ", и Кирил Вълчев, повдигнат от ГЕРБ. За определен ще се счита претендентът, получил повече от половината от гласовете на присъстващите народни представители.
 Министри застават пред Народното събрание поради наводненията Министри застават пред Народното събрание поради наводненията
Четирима министри от кабинета идват на чуване в Народното събрание, с цел да показват информация за обстановката към проливните дъждове и на...
В четвъртък се планува депутатите да стартират работа с първото четене на промени в Закона за лечебните заведения, а по-късно да прегледат на второ четене промените в Закона за ограниченията и дейностите по време на изключителното състояние, свързани с поставените под карантина гласоподаватели.
Първа точка в петък е второто четене на промените в Наказателно-процесуалния кодекс, които плануват основаване на нова фигура на проверяващ прокурор, който да проверява дейностите на основния прокурор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР