Изборът на долното ви бельо говори много, затова каква личност

...
Изборът на долното ви бельо говори много, затова каква личност
Коментари Харесай

Какво долно бельо носите? То говори повече, отколкото може да си представите

Изборът на долното ви долни дрехи приказва доста, по тази причина каква персона сте. Кое е бельото, което ви е най-удобно? Отговорете и разберете нещо доста забавно.


Изключително тънки прашки
Това е избор, който избират дамите, които се усещат супер комфортно в кожата си. Пълни със самочувствие, самостоятелни и способни да подчертаят какво е тяхното най-силно качество.

 test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-2.png
Нормални прашки
Обикновените прашки избират дами, които знаят по какъв начин да балансират работата и удовлетворението си. Те осъзнават какъв брой неповторими са и знаят тъкмо по кое време и какъв брой би трябвало да открият и какъв брой да крият, с цел да съумеят.

 test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-3.png
Удобни прашки
Жените, които избират прашки, само че въпреки всичко желаят да бъдат комфортни, са амбициозни, стимулирани и целенасочени, с цел да реализиран всичко, което са почнали. Не се опасявайте от дискомфорт и опасности.

 test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-4.png
Полу-прашки
Това е избор от дами, които са обичайни и обичат естествената форма на всичко в живота. Те имат прогресивни мисли, само че постоянно се опасяват да одобряват свободния мироглед за нещата.

 test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-5.png
бикини
Такова долни дрехи е желано от дамите, които са спортни, обичат действия под сините висини и желаят да бъдат в светлината на прожекторите. Винаги подготвени за всяка обстановка. Игриви и секси, без несъразмерни старания.

 test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-6.png
По- изрязани боксерки
Става въпрос за умни дами, които обичат да флиртуват и имат огромно възприятие за комизъм. Очарованието постоянно дърпа щастливата карта, тъй че в никакъв случай не се опасяват да опитат нещо ново в живота.

 test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-7.png
Хипи боксерки
Жените, които избират такива боксерки, са цялостна кутия с изненади. Много рядко има хора, които ги познават изцяло. Естествено, те са изненадващи единствено в позитивна посока.

 test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-8.png
мъжки боксерки
Това са дами, които желаят да изпращат смесени сигнали, да се забавляват от самото начало и да не се натоварват с това, което мислят другите. Те са цялостни с сексапил и елементарно се предизвикат.

 test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-9.png
класически
Класическите бикини разкриват дами, които са практични и функционални. В живота избират рутината. Те надълбоко правят оценка цената на хората и нещата.

 test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-10.png
Ретро, ​​с висока талия
Това е изборът на дамите, които желаят комфорт на първо място друго. Те желаят натурален външен тип и го подхранват, без да се опасяват от преценките на други хора. Те са най-удобни в своята зона за комфорт.

 test-za-zeni-kakva-dolna-obleka-nosite-11.png
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР