Изборът на детски дрехи не е свързан единствено с модните

...
Изборът на детски дрехи не е свързан единствено с модните
Коментари Харесай

10 важни съвета при покупка на детски дрехи

Изборът на детски облекла не е обвързван само с стилните трендове.

Важно е родителите да съобразят още куп неща, в това число удобството и сигурността на техните деца.

За да ви помогнем в това начинание, в идващите редове ще ви споделим 10 значими съвета при покупката на детски облекла.

1. Изберете подобаваща материя

Не забравяйте, че облеклата имат директен контакт с тялото на детето в продължение на часове. Ако материята не е подобаваща, доста бързо могат да се появят раздразнения или възприятие на дискомфорт. А когато децата не се усещат добре, това бързо ще се отрази и на тяхното въодушевление.

За да се погрижите за комфорта на малчуганите, избирайте материи, които са естествени и разрешават на кожата да диша. Това важи с особена мощ за най-малките. Изберете бебешки дрешки с потвърдено качество, с цел да се погрижите за удобството и спокойствието на вашето дете. В хипермаркетите ще откриете още и богата гама от оферти за цялото семейство.

2. Обърнете внимание на таблицата с размери

Различните производители употребяват разнообразни стандарти за установяване на размерите. Затова избягвайте да се водите единствено по означенията “s ”, “m ” и така нататък, както и по възрастта, за която са избрани. Вместо това, постоянно обръщайте внимание на таблицата с размери в сантиметри, която може да ви даде най-точна визия дали дрехата ще пасне на детето.

 10 значими съвета при покупка на детски облекла

3. Безопасността би трябвало да бъде приоритет

При по-малките деца съществува заплаха от усвояване и задушаване с дребни предмети. Затова, когато избирате облекла, значимо е те да нямат дребни детайли, като мъниста, копчета и други, които елементарно могат да бъдат отстранени и погълнати. Те са безвреден избор за децата и носят успокоение на родителите.

4. Съобразете по кое време детето ще може да ги носи

Децата порастват скоростно и бързо износват облеклата. Ако сте решили да купувате облекла в задатък за идващия сезон, наложително се насочете към облекла в по-голям размер, с цел да сте сигурни, че когато пристигна време да ги носи, те ще му стават.

5. Не затрупвайте детския дрешник с прекомерно доста облекла

Поради горната причина, ненужно е да купувате прекалено много облекла за даден сезон, защото има огромна възможност те въобще да не бъдат облечени, а през идващия сезон към този момент да са прекомерно дребни, с цел да бъдат носени. В допълнение по разнообразни празници и мотиви, евентуално доста от роднините и приятелите на фамилията ви, също ще изберат да подарят на детето точно облекла.

 10 значими съвета при покупка на детски облекла

6. Съобразете се с желанията на детето

След избрана възраст детето единствено стартира да обръща внимание на облеклата, които носи и да има лични желания. Някои родители се тормозят, че децата могат да не изберат уместно за сезона облекло или да не съчетаят обособените детайли. Затова добра концепция е първоначално да помагате на детето, като му давате няколко към този момент утвърдени от вас тоалета, от които то да избере.

7. Винаги търсете качествени оферти

Качествените детски дрешки ще обезпечат комфорт и независимост на детето. Освен това ви подсигуряват, че няма да се скъсат при първото обличане на открито. Дрехи като палта, якета, комфортни обувки и панталонки са детайли от детското облекло, в което си коства да инвестирате.

8. Оглеждайте се за понижения

Да пазарувате качествени детски облекла на налични цени не е невероятно. Оглеждайте се за сезонни понижения и специфични предложения на обичаните ви магазини. Така получавате същото качество, само че на по-достъпна цена.

 10 значими съвета при покупка на детски облекла

9. Бъдете практични в избора си

Родителите с няколко деца ще ви посъветват да заложите на практични решения. Например щампите и декорациите са положително прикритие за петна. Все отново малчуганите обичат да играят на открито и не всеки път са деликатни за облеклата си.

10. Винаги четете етикета с указания за пране

Освен че по този начин не рискувате пералнята да съсипе облеклата, ще може единствено с един взор да прецените дали поддръжката им ще бъде лесна. Избягвайте да купувате облекла, които изискват прекалено много грижи.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР