Изборът на бельо е изключително важен за здравето ни. Но

...
Изборът на бельо е изключително важен за здравето ни. Но
Коментари Харесай

С какво бельо трябва да тренираме?

Изборът на долни дрехи е извънредно значим за здравето ни.

Но в случай че в сезона на влизането във форма, сме се стимулирали да посещаваме двойно по-често фитнес залата, да тичаме в парка или да отделяме по час за аеробика, то какво долни дрехи носим става още по-належащ въпрос.

Американски здравен вестник дава отговор на това питане, като коментира, че допустимо най-лошият избор на долни дрехи при деен спорт - това са прашките. Независимо дали са памучни, или не, те предизвикват неспокойствие и дискомфорт на нежната деликатна кожа в зоната на триъгълника. Още повече - в случай че практикувате по-динамично кардио занятие.

Прашките, комбинирани със спорт, могат да допринесат и за появяването на сърбежи, усилват риска от инфекции, както на пикочните пътища, по този начин и на зоната към ануса.

Докато се движим интензивно, няма спор - ще се изпотим. А това е най-благоприятната среда за развиване на бактерии.

Това, което поучават експертите в тази ситуация, е да използваме памучно долни дрехи, наложително най-малко с 95% наличие на памук. Най-добре бикини.

 спорт долни дрехи фитнес Thinkstock

Ако въпреки всичко сме привикнали с боксерките, то те би трябвало да са в размер, който не се впива в кожата. Ако пък не можем да се откажем от прашките, то дано най-малко да бъдат модел "бразилска прашка ".

Когато приготвяме оборудването си за спорт, дано предвидим и долни дрехи за промяна. Честа неточност на дамите е след подготовка да сменят единствено горните облекла, спортният сутиен и долното долни дрехи също би трябвало да бъдат обособени за всекидневието и за фитнес залата.

 спорт долни дрехи фитнес Thinkstock

Каквато и физическа активност да правим, най-хубавото, което можем да създадем за бюста си, пък е да го приберем със състезателен сутиен. Така ще си осигурим оптимален комфорт по време на подготовка и ще можем да изпълняваме по-правилно и кардио частта, и силовите извършения.

А в този момент - влез във форма !

 спорт долни дрехи фитнес Thinkstock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР